Čerkez: Ukidanje mjera nije u skladu s preporukama Federalnog ministarstva zdravstva

Član Kriznog stožera federalnog Ministarstva zdravstva Goran Čerkez rekao je da Stožer nije predložio ukidanje policijskog sata na teritoriju Federacije BiH te da oni koji su donijeli mjeru moraju biti spremni da snositi rizike.

Krizni stožer federalnog Ministarstva zdravstva nije sudjelovao u donošenju te mjere. U ovom trenutku potrebno je imati analitiku da bi se procijenilo koliki je rizik nakon ukidanja policijskog sata rekao je Čerkez za Srnu.

On je rekao da je Krizni stožer federalnog Ministarstva zdravstva dao prijedlog mjera za starije osobe i djecu do 18 godina, kao i zamjenu karantena drugom mjerom ograničenja kretanja.

Načelnik Federalnog stožera civilne zaštite Fahrudin Solak ranije je kazao da je policijski sat više sigurnosna nego zdravstvena mjera.

Policijski sat je uveden na prijedlog Federalnog ministarstva unutarnjih poslova i na njihovog prijedlog je ukinut, a nakon što su se stekli uvjeti za njegovo ukidanje.

Podsjećamo, Federalni stožer civilne zaštite ukinuo je u petak policijski sat na području Federacije BiH.

Ukinut policijski sat u Federaciji BiH

(www.jabuka.tv)


9 komentara

  • Čobane jedan sjedi ti u kuci, vjerovatno ti se zena kurva pa si to uveo kako ne bi pobjegla negdje, a ne mozes joj zabraniti u suprotnom! Jado jadni, dosta je bilo cirkusa, skoro 2 mj!

  • Cekic i e ee jeste bolesni ljudi, pun i meni k..takvih sto sve znaju, oklen ti znas kako je kad se zena kurva, to ti po svojoj usporedjujes?

  • Zugatori na sve imaju odgovor. Dobro je Čačić rekao kad ti netko nekome kaze da je lopov bez dokaza a za sebe da je posten sugurno od takvog treba cuvati zadnji džep, kad nekoga vrijeda da je kurva misli mu se vrte oko toga. Uglavnom poremeceni imaju takve komentare.

  • Nikako da neki shvate da je za njihovo dobro sto manje kretanja.Fino idite i Covid bolnice i tamo se izvaljajte da dobijete bolest oa da vidite sto to znaci.

  • Vidi psihopata kako im smeta što se ne mogu iživljavat na narodu. Zatvori se ti u kuću ili špajizu slobodno i primjenjivaj voljene mjere na sebi.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.