Centar za socijalni rad Široki Brijeg uljepšao Božić mnogim obiteljima

U ovom blagdanskom ozračju, a na kraju ove turbulentne 2020. godine, Centar za socijalni rad Široki Brijeg je i ove godine proveo Božićnu akciju.

Imajući u vidu neizvjesnost ove godine kako u očuvanju javnog zdravlja, tako i osiguravanju egzistencije mnogi naših sugrađana, Centar je proveo akciju na način da je upućen poziv za donacijom tvrtkama i javnim institucijama iz našeg okruženja za donatorski doprinos u svojim proizvodima ili novcu.

Ove godine u Centru posebnost akcije je u darivanje najmlađih članova obitelji poklon paketićima.

Poklon paketići su napravljeni u suradnji s Školom Helen Doron Široki Brijeg, čiji učenici su s roditeljima pripremili pakete za svoje vršnjake, te se za igračke za najmlađe pobrinuo baby shop Bući Bu d.o.o. Uveseljeno je preko osamdesetero djece.

Javno se zahvaljujemo na velikodušnom odzivu i brzoj reakciji sljedećim tvrtkama: STM Mepas d.o.o., Nameks d.o.o., Fama d.o.o., Mandeks d.o.o., EZ Engineering d.o.o., iForm Tools d.o.o., TT Kabeli d.o.o., Alpina Komerc d.o.o., Hering d.d., Soldo Metali d.o.o., Ataco d.o.o., Podravka d.d., Violeta d.o.o., Kraš d.d., Potok d.o.o., Modra stijena d.o.o., Rolorad d.o.o., Chemo commerce d.o.o., Brekston d.o.o., Dujkić d.o.o., Ljekarna Mirjana Čolak, Frizerski salon “Danica”, Don Angelo Pizzeria, priopćili su iz Centra za socijalni rad Široki Brijeg

Dodali su i kako se zahvaljuju svim Širokobriježanima, te članovima Inicijative za Široki Brijeg, koji su svojim doprinosom u odjeći i obući, te živežnim namirnicama donijeli donacije u službene prostorije Centra, gdje u novim prostorijama na Trgu Gojka Šuška 3B postoje adekvatni uvjeti za prijem i skladištenje donacija.

Tijekom cijele godine Centar za socijalni rad Široki Brijeg uz financijsku potporu Grada Širokog Brijega i ministarstva zdravstva, rada i spacijalne skrbi Županije Zapadnohercegovačke podrška je svojim građanima, a zajedničkim snagama svih gore navedenih ovi Božićni blagdani su uljepšani za više od sto obitelji.

Blagoslovljen Božić i sretna Nova Godina, poručili su iz JU Centar za socijalni rad Široki Brijeg.

(www.jabuka.tv)

9 komentara

  • Smoki ,stapici,nesto cemu je rok istekao……..daj budite ljudi makar jedan dan,kad dobro ne cinite,sutite,bar to nek ISTINA bude

  • U MEPASU JE JEDNA METALNA KORPA CILU GODINU!! JA KUPIM I STAVIM UNUTRA, NE SVAKI PUT, NE SVAKI TJEDAN, ALI KAD DOJDEM BAR COKOLINO!!! NADAM SE DA ODE U PRAVE RUKE, NEMERE SVAK DARIVAT UVIK, VEC KAD SE MORE. A OVU STO REKLAMIRA SMOKI: TI JAVI U SOCIJALNO DA TEBI NETRIBA POMOC, PA CE ONI DARIVATI NEKOG DRUGOG!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.