Čelik od sljedeće sezone u Županijskoj ligi – Jabuka.tv

Čelik od sljedeće sezone u Županijskoj ligi

Odlukom većine članova Skupštine NK Čelik, zenički klub će sljedeće sezone igrati u Županijskoj ligi.

Čelik je ispao iz Premijer lige jer je sezona prekinuta nakon 22 kola zbog pandemije koronavirusa, a Zeničani su se u tom trenutku nalazili na 11. mjestu, a uostalom nisu prethodno ni dobili licencu za sudjelovanje u Premijer ligi.

Iako je bilo dilema hoće li crno-crveni igrati Prvu ligu FBiH ili Županijsku ligu, na kraju je na današnjoj Skupštini odlučeno da krenu ispočetka, odnosno od Županijske lige Zeničko-dobojske županije.

Dodajmo da je izabrana nova Uprava Čelika na Skupštini, a u njezinom sastavu su: Armin Gafurović, Jasmin Begagić, Refik Begić, Tarik Hadžimahmutović i Harun Kahvedžić. Predsjednik kluba je 33-godišnji Gafurović, nekadašnji omladinac Čelika.

Sve u svemu, pred ovim ljudima je veliki posao, a pred Čelikom dug put prema povratku u elitu, javio je SportSport.ba.

(www.jabuka.tv)


9 komentara

  • To je klub koji je u prosloj sezoni pobjedio siroki na pecari i u zenici.igracki je i sada jaci od sirokog a eto ide nizi rang.zanimljivo jedini stadion u bih koji ima licencu za sve kategorije a klub ce igrati u zupanijskoj ligi.

  • Nisu oni u milosti saveza,, jazavčino, opet blejiš posle one 3 sinošnje poruke, na koje si dobio odgovor uz navedenu satnicu.Oni nisu prosili da im se pokloni europa.Izbačeni su iz lige jer bi je i sami napustili zato što nemaju para.

  • Evo prilika da Zrinjski igra na Bilinon Polju kao domaćin i po istom receptu završi kao Čelik ,ovi bili miljenici Alijini a ovi Čovićevi ,balon prepuhan mora puknuti

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.