Cedevita Basket Tour na platou Mepas Malla

Počela je još jedna spektakularna sportsko-zabavna turneja CEDEVITA BASKET TOUR-a, koja će oduševiti mnogobrojnu publiku na najatraktivnijim lokacijama u regiji.

Ove godine i Mostar je dio uzbudljive sezone ovog atraktivnog natjecanja. Najbolje košarkaške ekipe Mepas Mall ugostit će 22. svibnja na platou centra i svim haklerima i košarkaškim zaljubljenicima pružiti nezaboravno iskustvo u 3×3 košarci. Iznimna dinamika, veliki broj preokreta, neizvjesne završnice, emocije i adrenalin koje pruža ovo košarkaško natjecanje bogato su iskustvo za sve sudionike i fanove.

Prvoplasirana ekipa seniora biti će pozvana na veliki MASTERS turnir najboljih ekipa regije u Rijeci koji se održava 1. kolovoza. Pobjednici tog turnira izboriti će nastup na FIBA WORLD TOUR-u u Pragu.

Turnir će se igrati u dvije kategorije (U-14, seniori), a ekipe se mogu besplatno prijaviti putem internet stranice www.basket-tour.com. Broj ekipa koje se mogu prijaviti ograničen je na 12 kod seniora i šest kod U-14 kategorije, stoga ne čekajte i pošaljite prijavu ovog trenutka!

Svi igrači sudjelovanjem na turniru registriraju se i na globalnoj stranici 3x3planet.com na kojoj se nalaze svi 3×3 turniri u svijetu kao i pojedinačni poredak igrača.

Sigurni smo da nas i u ovoj sezoni na platou Mepas Malla čekaju brojni zanimljivi okršaji i fenomenalne završnice ovog atraktivnog i dinamičnog sporta.

Kad je bal nek’ je basketbal! Prijavi se, igraj i osvoji nastup na FIBA WORLD TOURU!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu