CCI vas poziva na javnu tribinu u Širokom Brijegu

Centri civilnih inicijativa (CCI) kroz šestogodišnji projekt monitoringa rada vlasti nastoje doprinijeti poboljšanju transparentnosti, efikasnosti i efektivnosti rada institucija, te povećanja institucionalne i pojedinačne odgovornosti izabranih predstavnika vlasti na razini kantona, entiteta i države BiH.

Kao kontinuitet dosadašnjih aktivnosti, CCI će do kraja 2012. godine organizirati javne tribine u većem broju općina/gradova u BiH, na kojima će zastupnici/izaslanici kantonalnih/županijskih skupština, entitetskih parlamenata i državnog parlamenta imati prigodu razgovarati sa građanima o najaktualnijim temama u njihovim izbornim jedinicama.

U kontekstu navedenog, javna tribina u Širokom Brijegu planirana je za četvrtak, 20.12.2012. godine, s početkom u 17:00 sati u Hotelu „Park“, sa osvrtom na sljedeće oblasti: zapošljavanje, obrazovanje i gospodarstvo (što ne znači da se na javnoj tribini neće razgovarati i o drugim aktualnim temama).

Na tribini će se građanima obratiti, te odgovarati na njihova pitanja sljedeći zastupnici/izaslanici:

  • Mladen Ivanković – Lijanović (NSRzB) – Zastupnički dom Parlamentarne Skupštine BiH
  • Željko Tomić (HDZ BiH) – Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH
  • Dario Knezović (HDZ BiH) – Skupština ŽZH
  • Jozo Miličević (HDZ 1990) – Skupština ŽZH
  • Branko Ćorluka (HSP BiH) – Skupština ŽZH

 

Ovim putem Vas pozivamo da svojom nazočnošću uveličate ovaj skup, da iskoristitemogućnostdapostavitepitanjaoaktualnimproblemimauvašojzajednici, koja ranije niste imali priliku postaviti ili na ista još niste dobili odgovor, te da na taj način date svoj doprinos za stvaranje neophodnih uvjeta za poboljšanje životnog standarda građana, te brži napredak naše zemlje ka euroatlantskim integracijama.

                                                           Centri civilnihinicijativa (CCI)

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.