Ćavar ostaje u Širokom do 2025. godine

Kapetan Marijan Ćavar, koji je prošle nedjelje u susjedskom ogledu s HŠK Posušje upisao 50. službeni nastup u dresu NK Široki Brijeg, stavio je potpis na novi ugovor s Plavo-bijelima.

Ćavar je produžio vjernost Širokom Brijegu do ljeta 2025. godine.

Jako sam sretan što sam potpisao novi ugovor. Sve do sada je bilo korektno od strane kluba prema meni, kako u onim trenutcima kada nije išlo dobro, tako i sada kada je situacija mnogo bolja. Lako smo postigli dogovor o novom ugovoru. Nadam se kako će sljedeće razdoblje biti uspješno i za mene i za klub. Vjerujem kako ćemo se radovati novim pobjedama te ispuniti zajedničke ciljeve, kazao je Ćavar nakon potpisa ugovora.

Potpisu novoga ugovora prethodio je i kapetanov mali jubilej, odnosno 50. službeni nastup u dresu Širokog Brijega u utakmici na Mokrom Docu.

Nisam znao da sam već došao do 50. nastupa u dresu Širokog Brijega i to je nekako brzo prošlo. Drago mi je zbog toga i zbog pobjede koju smo ostvarili u Posušju, istaknuo je kapetan i osvrnuo se što za njega znači nositi kapetansku vrpcu Plavo-bijelih:

Najprije želim reći kako u našoj momčadi ima još igrača koji zaslužuju nositi kapetansku vrpcu. Meni je čast što sam izabran za kapetana, ali prije svega gledam učinak momčadi. Za sada nam dobro ide i sretan sam zbog toga.

Nakon njega novinarima se obratio i direktor kluba Josip Bevanda koji je izrazio zadovoljstvo današnjim događajem na Pecari.

Presretni smo što smo s našim kapetanom Marijanom Ćavarom potpisali novi ugovor. Klub će pokušati osigurati sve ono što struka na čelu s trenerom Ivicom Barbarićem bude tražila od nas. Nadam se kako će ovo kapetanu biti poticaj u predvođenju momčadi, ali i poticaj za nove igrače da i oni učine isto. Sve snage sada trebamo usmjeriti k tome da izborimo plasman u Europu, poručio je Bevanda.

U nastavak borbe za Europu kapetan i njegovi suigrači ulaze nedjeljnom utakmicom 23. kola m:tel Premijer lige BiH kada na Pecaru stiže FK Tuzla City. 

(www.jabuka.tv)

22 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.