Čapljinka i Čitlučanka finalistice izbora Miss BiH za Miss svijeta 2015 – Jabuka.tv

Čapljinka i Čitlučanka finalistice izbora Miss BiH za Miss svijeta 2015

Kristina Sušac iz Čapljine i Anamarija Tomić iz Čitluk finalistice su izbora Miss BiH za Miss Svijeta 2015.

Poput pravih diva koje se viđaju na red carpet-u, najljepše djevojke finalistice 20-tog jubilarnog izbora “Miss BiH za Miss Svijeta 2015” počele su s pripremema za predstojeći najznačajniji državni izbor u našoj zemlji.

Izbor će se održati 27. rujna godine u Sarajevu, uz izravan prijenos na FTV i televiziji Republike Srpske, s početkom u 21:10 sati.

Malo odmora od puta imalo kupanja

Posted by Miss Bosne i Hercegovine za Miss Svijeta on 13. rujan 2015

Kristina i Anamarija vas pozivaju da posjetite Facebook stranicu ”Miss BiH za Miss Svijeta” i da im date podršku označavanjem njihovih fotografija sa ”sviđa mi se”.

Inače, 24 najljepše djevojke finalistice izbora “Miss BiH za Miss Svijeta 2015” nalaze se na petnaestodnevnim pripremama u Hotelu LoveYou Too Alacati, Cesme u Turskoj.

(www.jabuka.tv)


24 komentara

  • Dragi Roditelji sigurno ste ponosni! Nema veze što su možda šupljeglave, glavno da su lipe! Ako pobjede možda odu u Tursku.

  • Gledajuci na tv svaki do sada show Farma i Big Brother sve misice su veoma lijene i jedini je cilj velikoj većini misica udati se za bogatoga. I ako je moguće vrlo malo raditi. I uvjek seru o ljubavi i ljubavnim odnosima a uopće ne gledaju na ljubav već muške ocjenjuju samo po tome jesu li bogati.

  • Pogledaj show Farma. Svaki put su misice, foto modeli, hostese, ljepotice pravile probleme. Najogavnije je što dolaze u visokim petama kao da su na modnim pistama ili u hotelima itd, preseravati se na farmi. Osim toga su jako lijene. Jedne sezone nisu tanjure htjele prati nakon večere na Farmi. Zamisli kako je u jutro oprati prljave tanjure lonce čaše kada se sva mast od hrane na njima skori otvrdne. Eto kakve su to cure. Katastrofa. A na tv seru o svemu a nemaju pojma.

  • Umisljenih ima i medju ruznim i lijepim zenama,a ni muskarcima nije ta mana nepoznata. To nema nikakve veze sa stiklama etc.,vec sa zdravim razumom. Pametni i zreli ljudi su skromni,a umisljeni u principu oni ciji IQ i nije previsok i previse su narcisoidni da vide vlastite nedostatke.

  • Eno jučer na Farmi ona Ana Marija se skinula u gaćice (najmamje tange) cijela guzica ispala i tako hoda po kući dvorištu. A što je najgore ovaj tjedan izabrana za gazdaricu farme. Očaj koliko mlade cure nemaju obraza kulture dostojanstva. Sve najgore se iz usranih sjedinjenih država amerike u nas preselilo.

  • Sjetite se Farme od prije 5-6 godina kada su se zamalo potukli Lupino i neznam koji ono boksač. Jer je Lupino vrijedno kao crnac radio a cure se šepurile. Nisu htjele tanjure oprati i ljenčarile na farmi. Lupino ih jako kritiziro i bio je milijun posto u pravu. Slično u Big brotheru isto probleme prave manekenke pjevačice ukratko mlade cure. Iako Farma je puno bolja za mene. Mada oboje gledam. U Big brotheru čudo su ona romska obitelj Vasić. Puno pošteniji i PAMETNIJI nego drugi ljudi.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.