Čapljinac među sedmoricom iz cijeloga svijeta koje je Neymar pozvao u svoj kamp

Gradonačelnik grada Čapljine dr. Smiljan Vidić primio je Vinka Kalfića koji je dobio poziv od brazilskog napadača i člana francuskog prvaka Paris Saint-Germaina, Neymara Júniora na sedam dana u sklopu turnira “Red Bull Neymar Jr’s Five”.

Iznimno važno je naglasiti da je Vinko jedan od sedam osoba iz cijeloga svijeta, a jedan od dvojice iz Europe koje je Neymar pozvao u svoj kamp u sklopu spomenutog turnira.

“Red Bull Neymar Jr’s Five 2019” je turnir koji ima za cilj ujediniti igrače iz cijelog svijeta kako bi proslavilo jednu strast – nogomet. Ono predstavlja brzo, tehničko i zabavno natjecanje, koje se igra u zemljama na šest kontinenata, uključujući Neymarov rodni Brazil i Francusku, gdje trenutno igra za Paris Saint-Germain.

Nakon poziva za prijave kojeg sam vidio na Instagramu odlučio sam poslati video isječak svojih nogometnih vještina i pri evaluaciji odabran sam kao jedan od sedam kandidata, kazao je Vinko u razgovoru s gradonačelnikom.

Gradonačelnik Vidić je poželio sreću kako na putu za Brazil tako i u daljoj karijeri.

Posebno me impresioniralo to što je Vinko osim uspješan i aktivan sportaš i dobar student. Jako je dobro u jednoj osobi imati dobrog sportaša i savršenog studenta što je za svaku pohvalu jer vjerujem da će Vinko izrasti u kvalitetnu osobu i poznatu sportsku ličnost, kazao je gradonačelnik Vidić.

Osim što je odličan nogometaš Vinko je i odličan student Elektrotehnike a dolazi iz najveće čapljinske obitelji koja osim Vinka broji još desetero djece. Ono što je zanimljivo svi su završili fakultete ili su trenutačno na fakultetu, osim onih najmlađih koji su još u nižim školama.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Čestitke Vinku! Vinko ti imaš veliko bogatstvo u svojoj obitelji i to ti je nešto najvrijednije od svega navedenog u tekstu. Nadam se da si toga svjestan. Uspjeh u nogometu, fakultet, naravno da vrijede al sve ti je to omogućila obitelj. Budi dobar i pošten momak pa će ti u životu biti dobro. Slava i novac su samo privid sreće!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.