Čapljina: Započelo asfaltiranje kružnog toka u Tasovčićima

Crna točka u čapljinskim prometnicama, odnosno raskrižje u Tasovčićima na dionicama M-6 i M-17 od subote je dobilo svoje prve metre asfalta.

Kako sada izgleda, čini se da su radovi započeti 8. studenog prošle godine polako stigli do kraja.

Podsjećamo, izvođač radova je tvrtka “HP Investing” iz Mostara a planirani rok završetka radova bio je četiri mjeseca od početka istih.

Zbog trenutnog asfaltiranja u tijeku je posebna regulacija prometa pa se mole vozači na oprezniju vožnju prilikom prometovanja ovim raskrižjem, javlja Djaka-City.info.

Asfalt je prvo ”pružen” na cestu koja vodi od središta grada prema kružnom toku, a sljedećih dana bit će asfaltirane i ostale dionice. Ovih dana počet će radovi na finaliziranju kružnog toka, a potom i asfaltiranje istoga te postavljanje prometnih znakova.

Raskrižje u Tasovčićima bilo je dugo jedno od najopasnijih u cijeloj Hercegovini, a s novim kružnim tokom uvelike će se riješiti problem sigurnosti vozači na magistralnoj cesti M-17, a istovremeno smanjit će se i veće gužve.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

  • Aleluja ,koliko je nesretnih slučajeva na tom mjestu.sudija i putevi naričite tugo moja,i bulevar u mostaru nema čelične branike i tu je puno naroda poginulo.

  • Svakakvih sam se cuda nagledao al kruzni tok nasred glavnog puta je jedan od najvecih komedija!
    Znaju li projektanti za nadvoznjak? Podvoznjak? Zaobilaznicu?

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.