Čapljina: Razbojnik teško ozlijedio i opljačkao staricu na ulici

U nedjelju, 17. listopada u 19:45 sati PU Čapljina je obaviještena da je u Ulici Zagrebačka u Čapljini NN muškarac otrgnuo torbu s ramena V.M. (1935) iz Čapljine u kojoj se nalazio novac i osobni dokumenti i pobjegao u nepoznatom pravcu.

Prilikom napada, V.M. je zadobila ozljede neutvrđenog stupnja te je kolima Doma zdravlja Čapljina prevezena na CUM Mostar gdje su se doktori izjasnili da se radi o teškim tjelesnim ozljedama.

O svemu je upoznat tužitelj i Odjel kriminalističke policije koji poduzimaju potrebne mjere i radnje na pronalasku i identifikaciji počinitelja ovog kaznenog djela.

Za protekli vikend  iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području HNŽ-a, registrirano je 13 prijava i to na području Mostara šest, na području Prozora tri, na području Stoca dva, na području Čitluka jedna i na području Čapljine jedna.

Iz oblasti javnog reda i mira registrirano je osam slučajeva i to na području Mostara četiri, na području Konjica tri i na području Jablanice jedan.

Zabilježene su su 24 prometne nezgode i to na području Mostara 12, na području Čitluka dvije, na području Čapljine četiri, na području Rame jedna, na području Jablanice dvije i na području Konjica tri u kojima je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, pet osoba lakše tjelesne ozljede dok je jedna osoba zadobila ozljede neutvrđenog stupnja, priopćio je MUP HNŽ.

(www.jabuka.tv)