Čapljina novu sezonu počinje velikim derbijem protiv Veleža | Jabuka.tv

Čapljina novu sezonu počinje velikim derbijem protiv Veleža

Novu sezonu u Prvoj ligi FBiH danas će u Bjelavama otvoriti nogometaši Čapljine i Veleža.

Iako treneri baš i ne vole takav uvod, publici odgovara da se odmah na početku igraju jake utakmice.

Pripremama u cjelini možemo biti zadovoljni. Radili smo dobro, uigravali ekipu, odigrali 6 utakmica, očekujemo dobar rezultat. Kroz pripreme igrali smo teže i lakše utakmice, bilo je dobrih, ali i loših izdanja, a uzimajući u obzir rad i ozračje, nadam se dobrom. To dobro za nas je neko od mjesta u vrhu ljestvice, kazao je trener Čapljine Damir Borovac pa dodao:

Tijekom stanke i priprema bilo je odlazaka i dolazaka, nastojali smo stvoriti stabilnu ekipu, a prvenstvo će pokazati jesmo li napravili dobar posao. Na startu nas čeka Velež. Bit će teško, Velež ima visoke ciljeve, otprije su imali brz napad, sada su nastojali ojačati obranu i vezni red. Bit će teško vrijeme i teška utakmica, svaka lopta, svaki duel, čak i poluprilika može odlučiti ovakve utakmice. Očekujem neizvjesnost, a mi i Velež ćemo na ovoj utakmici pokazati prave mogućnosti.

U Bjelavama je tijekom ljeta bilo prometno. Otišao je prvi strijelac Leko u Sloveniju, pa Dučić, Popović, vratar Pavlović…

Vratar dobio posao u Neumu

Vratar Pavlović je dobio posao u Neumu, pa smo iz Olimpika angažirali Mostarca Ivana Trifkovića. Otišao je stoper Popović, angažirali smo iz bihaćkog Jedinstva Jazvina, otišli su Leko i Dučić, angažirali smo Vranjića i Tipurića, ponovno nam se priključio i Tihomir Jelavić, a stigao je iskusni Stanko Cvitković. Priključili su nam se juniori Zrinjskog – Rozić, Šunjić, Bošnjak, Mustapić, pa Aldin Hrvanović koji je stigao iz tuzlanske Slobode… Puno je novih igrača, uglavnom onih koji tek trebaju dokazati svoju nogometnu vrijednost – istaknuo je Borovac, pa nastavio:

Puno očekujem od iskusnijih, mislim da bi mlađi uz njih mogli dati značajan doprinos našoj igri. Kad kažem “stariji”, ne mislim po godinama, nego igračkom iskustvu, a tu su Cvitković, Tipurić, Vranjić, pa Zubac, Pervan, Jazvin, Rodin, Buhač… Ekipa će u novoj sezoni biti spoj mladosti i iskustva, što bi trebala biti naša dobitna kombinacija. Dovoljno je reći da će iz lige ispasti 4 ili 5 klubova. Utakmica Velež – Čapljina igrat će se danas, 11. kolovoza, a počet će u 17 sati 30 minuta, piše Večernji.ba.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj: