Čačić otkrio karte ili ”loži” Turke: Početna postava istrčala na trening!

Hrvatski izbornik Ante Čačić na treningu hrvatske reprezentacije održanom u četvrtak prvi je put od dolaska u Deauville podijelio markere igračima pred okupljenima novinarima.

Momčad bez markera sačinjavali su igrači koji bi trebali u nedjelju istrčati u početnoj postavi protiv Turske na Parku prinčeva.

Osim osmorice ‘sigurnih’ – Subašić, Srna, Vida, Ćorluka, Modrić, Rakitić, Perišić, Mandžukić – u istoj momčadi bili su još Strinić, Badelj i Brozović.

To bi značilo da je iz prve postave ispao Marko Pjaca te da Šime Vrsaljko ipak neće zaigrati na lijevom boku kako se također spekuliralo, piše Gol.hr

No, zapravo je vjerojatnije da je Čačić napravio varku i namjerno pred novinare stavio jednog ili dva igrača koji neće zaigrati od prve minute protiv Turske.

Ako se vodimo tom logikom, to bi značilo da netko od terceta Strinić – Badelj – Brozović ipak neće biti u početnoj postavi.

sastav

Čačić očito ne želi otkriti karte i čuvat će imena prve jedanaestorice dalje od javnosti što god duže bude mogao, a to znači do sat ili dva prije početka utakmice.

Ne znamo hoće li Čačić uspjeti zavarati Fatiha Terima, ali doista ga je teško pročitati. Čačić je poznat po iznenađenjima i sve kombinacije su otvorene, piše Gol.hr.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: