C2 Project: Raskošni stambeno-poslovni kompleks uz rijeku Neretvu

Mostar postaje bogatiji za novi moderni visokokvalitetni stambeno-poslovni kompleks „C2 Project“ u ulici dr. Ante Starčevića u centru grada Mostara, uz rijeku Neretvu.

C2 Project predstavlja spoj grada i prirode, funkcionalnosti i estetike te luksuza i udobnosti koji ovaj kompleks ističe kao mjesto stvoreno za ugodan život i rad.

Atraktivna lokacija uz rijeku Neretvu – raj za vaše oči

Odabirom stambene jedinice u kompleksu C2 Project uživat ćete u svakom trenutku novog doma jer je osmišljen tako da odgovara različitim potrebama svih generacija i različitim životnim stilovima.

Kompleks ima neprocjenjivu prednost blizine rijeke Neretve koja stambenim jedinicama pruža neodoljiv pogled. Opustite se u prostorijama preplavljenim višestranom prirodnom svjetlošću u objektu koji je sinonim za sigurnost, udobnost i obiteljski ambijent.

Detalji samog objekta – najveća kvaliteta života i stanovanja

Stambeno-poslovni kompleks sastoji se od tri objekta, dva stambena i jedan poslovni s ukupno 296 suvremeno uređenih stambenih jedinica. U ponudi su garsonijere, jednosobni, dvosobni, i trosobni stanovi od kojih većina posjeduje terasu ili prostrani balkon. Parking za stanare i goste osiguran je u podzemnoj garaži koja se prostire na dva nivoa i posjeduje 445 parking mjesta. Stanarima se nudi i 200 spremišta za osobne stvari, a sve je izvrsno povezano liftom.

Kompleks C2 Project upotpunjen je i visokokvalitetnim poslovnim prostorima, te sa očaravajućih 10 penthousa za one koji traže profinjeni stil i eleganciju. Sve stambene jedinice karakterizira vrhunski dizajn, moderne pogodnosti i jednostavni pristup svim važnim sadržajima grada. U samom centru kompleksa uređena je zelena oaza, mjesto za opuštanje i odmor, obogaćena vrtom i parkom za djecu. Prigodna pješačka šetnica idealna za rekreacijske aktivnosti i odmor oplemenjuje sami izgled kompleksa.

Kvaliteta konstrukcije – izgrađeno da traje

Kompleks zadovoljava najstrože propise energetske učinkovitosti te ispunjava stroge kriterije prilikom izbora materijala koji se koriste pri izgradnji.

Pronađite svoj savršeni dom!

Kompleks C2 Project svojom neponovljivom lokacijom uz rijeku Neretvu, najvećim mogućim standardima kvalitete, impresivnim dizajnom predstavlja jedan od najpotpunijih stambenih prostora u gradu Mostaru. Ovdje zaista možete zamisliti svoju budućnost.

Uživajte u jedinstvenom spoju moderne udobnosti i autentičnog šarma Mostara. Nema boljeg osjećaja od pronalaženja savršenog doma, osmišljenog prema vašim potrebama i željama.

Istražite ovu primamljivu ponudu stanova i ostvarite svoje snove danas!

Više informacija o izgledu, sadržajima te prodaji stambenih jedinica pronađite na web stranici c2project.ba, gdje možete pogledati nacrte stanova te njihovu dostupnost.

Na društvenim mrežama Facebook i Instagram možete pratiti novosti stambeno-poslovnog kompleksa C2 Project.

*Sponzorirani članak