Burna utakmica Olimpika i Veleža: Rahimić psovao ustašku majku Stojanoviću

Buran dan je iza nogometaša Olimpika i Veleža, koji su se na Otoci sastali u utakmici sezone Prve lige FBiH.

Nije bilo pobjednika, završeno je 2:2, a susret su obilježile nesportske stvari, piše SCsport.ba

Bilo je napeto na terenu, a na sve strane su se mogle čuti psovke. Ibro Rahimić je nogometašu Olimpika Danijelu Stojanoviću psovao “ustašku majku”, Stojanović i Zeba su mu uzvraćali, a nakon svega se oglasio i lijevi bočni Olimpika.

Istina je da je psovao ustašku majku meni, ali je tužno i žalosno da je takav čovjek pedagog i trener. Ja nikada u životu nikoga nisam gledao na takav način i to je za mene zgražavajuće, rekao je Stojanović nakon utakmice na Otoci, inače bivši igrač Zrinjskog i Posušja.

Ibro Rahimić je u izjavi nakon utakmice rekao da će Stojanović zapamtiti dan kada je psovao, a nogometaš Olimpika je to prokomentirao:

Dajte, nismo djeca. Može sada reći tko god što hoće. Možda su sve izjave proizišle iz nervoze koja se uvukla u njega zbog rezultata njegove momčadi, ne znam ni ja koji je razlog. Te nekakve prijetnje neka stavi za sebe, meni ne treba prijetiti, rekao je Stojanović.

Rahimić je ptovrdio da je psovao, ali i da su igrači Olimpika psovali njemu rahmetli majku.

I Zeba je meni psovao. Ja sam psovao i priznajemm, ali nisam zaslužio da mi netko psuje moju rahmetli majku. Ja ću njima to vratiti, vidjet ćemo se nekad, riječi su Rahimića.

Velež je nakon utakmice ostao prvoplasirani sa 46 bodova, a Olimpik ima četiri manje.

(www.jabuka.tv)

7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.