Bujanec oženio Karolinu Šego, porijeklom iz Hercegovine!

Popularni urednik i voditelj Bujice, Velimir Bujanec, oženio se u petak u Vukovaru s odabranicom Karolinom Šego.

Vjenčani kum Bujici je bio Josip Klemm, a svadbi su prisustvovali i brojni drugi uzvanici iz javnog života, prenosi Hip.ba.

Zdravko Mamić koji je nedavno propucan u svojoj Hercegovini, u inat dušmanima zapjevao je upravo jednu od najljepših pjesama posvećenu jednoj od najljepših hrvatskih regija “Moja Hercegovina”.

Na svadbi su bili i Gruđanin, pripadnici HVO-a, koji su u Vukovaru slavili vjenčanje prelijepe Vukovarke i poznatog voditelja.

Samo veseloooo🙃☺

Posted by Ante Mlinarević on Friday, 1 September 2017

Među brojnim poznatim licima na svadbi u Dvorcu Principovac u Iloku bili su ministar Goran Marić, Zlatko Hasanbegović, Ivo Banac, Željka Markić, Dario Kordić, Tihomir Dujmović, Hloverka Novak Srzić, Bruna Esih, Ćiro Blažević, Josip Radeljak Dikan, Mate Bulić, Marko Perković Thompson, Miroslav Škoro, generali Mijo Jelić, Stanko Baja Sopta, Ljubo Ćesić Rojs…

Zvijezda večeri, iako s ranjenom nogom bio je Zdravko Mamić.

Bojnu Čavoglave u jednom su trenutku zapjevali Rojs, Bulić, Thompson, Dujmović, Dario Kordić, Hloverka, generali Jelić i Sopta.

Kad pogledamo tko je sve došao zaključujemo da je bilo više generala nego u Glavnom stožeru, više zastupnika nego na zasjedanju Sabora, više novinara nego na HRT-u.

Bujancu je taj dan, osim zbog vjenčanja, bio poseban i iz drugog razloga – srušeno je ime Trga maršala Tita.

Stoga ga je posebno obradovao poklon gospodina i gospođe Hasanbegović, koji su mu kao znak pažnje uručili ploču ‘Trg maršala Tita’. Mladoženju je to toliko razveselilo da je skočio na stol i digao ploču u zrak.(www.jabuka.tv)

31 komentar

 • disu toji denerali sirokobrizani kako nekada ne dodu medu zaboravljene branitelje NEGO IH OSTAVISE NA CJEDILU KO OVCE NA SUSI BEZ VODE

 • Eto, sad će mu gledanost u jugozapadnoj Aziji koja obožava emisiju Bujica skočiti još 110 posto. Sretno Velimire.lol….

 • Moj Anonimni moradu moj sinko mislit na sebe I svoje,sta njih briga za vas nas I ostalih,stace njima ostat buduli davali vama nama I ostalim moj sinko use nase I podase tako kaze jedna baba.

 • DOBORA STA BRISES,STO JE NAPISALA BABA MANDA NIJE NISTA SLAGALA ,SVE JE TOCNO MOJ SINKO,NEMA BRISANJA NEK SE PISE I NEK SE CITA.

 • Hrpa desničara koji se kunu u HR i u glas laju protiv socijalizma itd. Ma ne laju ni riječi protiv tajkuna i onih političara koji su omogućili da se tajkuni preko noći obogate. Licemjerni desničari i takozvani veliki vjernici. Možeš misliti kakvi su vjernici..

 • Ovi Hajd-Dubrov: kakav je ovo brav neki mutikasa njemu je sve otislo u k.. kukuruz ocu rec.Dalje bi pozdravila Lucu D. moja ti noveceri dam bila u. Kocusi jesam se najela smokava volila bi da si i ti bila .Cucmose mi jopet

 • Manda tebi je ok da firme propadaju da se HR država (za koju je puno ljudi dalo život) ovako pljačka uništava od fukara koji se kunu u vjeru naciju patriotizam. Očito tvoj želudac se dobro hrani ili si se dobro uhljebila. Željka Markić, nikad je ne čujem da govori protiv tajkuna lopova. A protiv socijalizma odmah laje.

 • Hajduk Dub..
  Zvat cu te Haj -Dub .niti si ti drzava a nisi ni HJduk imasli ti rjesenje napisi a ti ako es raditi dodi dat cu ti svaki dan dvije vrice brasna kome je slabo.

 • Radim ali za čavle kao što radi i 95 % Hrvata za čavle (eksere). Jeli to život ja te pitam? Ovi koji podržavaju desnicu, što ne pitaju svoje desničare, zašto se ne zalažu da se zatvaraju lopovi i vrati pokradeno?? Nego manipuliraju narodom. HDZ političarima je dobro. Svi dobrih trbuha i siti a briga njih za sirotinju i mlade bez posla. Glavno im pričat glupe parole. A ništa od toga konkretno riješiti. Katastrofa..

 • Hajduk -Dubrovnik.
  Pajdo ne ocajavaj osnuj. Stranku i iznesi program ali kad osvojis vlast nemoj samo sebi udri sprovodi sosijalni program pomocu ti ija.

 • Hajduk – Dubrovnik – stalno napada desne a lijevi kao ledina sve pokosili.
  Svima je vlast slast ,novac sve ali se varaju u jednu .
  Bogu ce polagat racune svi neka ne zaborave ,bogatstvo niko nije nosio pred suca pravednog ali grijehe ce ponijet na vagu.

 • Jabuka tv zašto blokirate komentare? Jasno je da je HR privreda uništena 90 tih kriminalnom privatizacijom i kriminalom a poznato je tko je tada držao vlast. Veliki patrioti dr. Frankia i njihovi lizoguzi iz stranke prava. I sve su uništili.

Komentiraj: