Bruna Ćorić i Lukas Lovrić brončani na 25. Grand Prix Croatia

Protekli vikend u Samoboru je održan jedan od najjačih turnira u Europi karate turnir ”Grand Prix Croatia” na kojem su nastupili su karataši iz 22 države.

U iznimno jakoj konkurenciji članovi Karate kluba Široki Brijeg, Bruna Ćorić (učenice -36kg) i Lukas Lovrić (učenici -34 kg), su se okitili brončanim medaljama.

”Bruna je imala tri pobjede dok je Lukas došao do trećeg mjesta u četiri pobijeđena meča. Ostaje mali žal jer su oba borca tijesno poražena u polufinalu,” navode iz Karate kluba Široki Brijeg.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

  • Širokobriježanko tj. mama od malog koliko je tata izvukao novca iz banke za ovaj članak i putovanja malog. Znamo da jedan iz vlade županije isto izvlači novac za kćer karatašicu što je još jadnije.

   • Tko ste to vi da znate? Ako znate za izvlačenje novca podignite kaznenu prijavu protiv onoga tko izvlači i onoga tko mu daje novac u Županiji. Julija komentar ti je obična provokacija i obzirom da sve znate dokazuje da spadate u najobičnije udbaško-kosovske provokatore. Lukas dobro trenira i čestitke njemu i njgovim roditeljima koji ga podržavaju!

    • Nisam ni sumnjala da će me netko tako okfalificirati a orijunašica, masonka….
     Pošto je naše sudstvo poznato u svijetu mislim da bi se ishod takove prijave unaprijed znao… Hvala što komentirate moje komentare bez vas ne bi bila ono što jesam

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.