Brojni poznati uz ovu dijetu su uspješno istopili višak kilograma

Zahvaljujući liposukcijskoj dijeti glazbenik Marko Pecotić uspio je izgubiti 25 kilograma, a ova dijeta se temelji na unosu zdravih masti i proteina, ali i odbacivanju ugljikohidrata.

Godine 2015. imao sam 116 kilograma, a 2019. imao sam 91 kilogram. Dvije sam godine vodio tešku i neuspješnu borbu s kilogramima, ali koja je bila potrebna da bih znao da ne mogu bez pomoći stručnih osoba. Odlučio sam isprobati liposukcijsku dijetu, u dva tjedna izgubio sam 10 kilograma i znao sam da je to nešto za što se trebam uhvatiti, rekao je hrvatski glazbenik jednom prilikom za medije.

Zahvaljujući ovoj dijeti smršavili su i drugi poznati pa i bivša predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović koja se držala programa i plana prehrane ove dijete koju je osmislio nutricionist iz Sarajeva Kenan Mandra.

Prehrana na liposukcijskoj dijeti, uz koju možete u dva tjedna izgubiti 7 do 10 posto tjelesne mase, temelji se na povećanom unosu masti i proteina te smanjenom unosu ugljikohidrata.

Piju se proteinski shakeovi, uzimaju aminokiseline te jedu isključivo zdrave namirnice, među kojima su meso, riba i povrće pripremljeni na mediteranski način, piše vecernji.hr.

Foto: Vecernji.hr

Ovaj jelovnik u svoju je prehranu uvrstio i glazbenik Željko Samardžić koji je zahvaljujući ovoj dijeti izgubio čak 25 kilograma, a njegov primjer slijedio je i njegov kolega Halid Bešlić. On je u samo deset dana izgubio 12 kilograma, kasnije ih je vratio i opet je uz pomoć liposukcijske prehrane izgubio deset kilograma i od tada se ovoj dijeti uvijek rado vraća.

Ne gladujem. Jedem piletinu i salate. Koliko mogu, pazim da se kile ne vrate, no ako i dobijem koju, opet ću na ovu dijetu pa ponovo skidati, rekao je prije dvije godine Halid.

Izvrsne rezultate ovom dijetom su ostvarili i voditelji Dalibor Petko i Boris Kosmač, a Petko je jednom prilikom rekao kako je uz ovu dijetu u dva tjedna smršavio 10 kilograma. Slavna loto djevojka Suzana Mančić u osam je dana uz ovu dijetu izgubila pet kilograma.

Jutro uvijek započinjem toplom limunadom i vrećicom suplemenata koja ima sve neophodne minerale i vitamine. Isto pijem i za ručak. Ako ogladnim, jedino mi je dozvoljeno da pojedem jedan svježi krastavac, otkrila je dio svog jelovnika, a uz istu dijetu kilograme je izgubio i Zlatan Zuhrić Zuhra koji je u 14 dana izgubio devet kilograma i Neda Ukraden.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.