”Brazil u tvojoj ruci” pobjednički slogan ”Ožujsko studentskog natječaja”

Na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru proglašeni su dobitnici nagrada koji su sudjelovali na ”Ožujsko studentskom natječaju“.

Ocjenjivački tim u sastavu: Zlatko Nojkov, marketing menadžer za Bosnu i Hercegovinu ispred ”Ožujskog piva“, doc.dr.sc. Marija Čutura ispred Ekonomskog fakulteta i predsjednik Foruma studenata Ekonomskog fakulteta, Anto Jerković, zajednički su donijeli odluku o najboljim projektima.

Prvo mjesto osvojili su Tea Martinović i Goran Šimić, tim koji označava „strateški savez“ Ekonomskog fakulteta i FPMOZ-a, sa sloganom: ”Brazil u tvojoj ruci“.
Drugo mjesto osvojile su studentice Ekonomskog fakulteta: Ljubica Skoko i Sandra Škegro, sa sloganom: ”Žuja ti daje azil za Brazil“.

Treće mjesto osvojile su, također, studentice Ekonomskog fakulteta Ivona Ćorić i Katarina Leko, sa sloganom: ”Samo je jedna pobjednička strategija: Izaberi Ožujsko“.

Pobjednicima natječaja ispred ”Ožujskog“ Stanko Šola dodijelio je vaučere za:

1.mjesto: 1000,00 KM
2.mjesto: 600,00 KM
3.mjesto: 400,00 KM

Zlatko Nojkov, Marketing menadžer za Bosnu i Hercegovinu izrazio je zadovoljstvo suradnjom s Ekonomskim fakultetom i najavio nastavak suradnje već u tekućoj godini.

(www.jabuka.tv)

Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.