Branitelji iz HNŽ-a: Ma dajte više, što vam je ljudi?

UDVDR HVO zajednica podružnica u HNŽ objavila je priopćenje koje prenosimo u cijelosti.

U kojoj zemlji apsurda živimo, valjda je konačno svima jasno, pa i onim najvećim optimistima koji su naivno vjerovali da ovaj “SR Apsurdistan” još uvijek može o(p)stati u ovakvom obliku i nakaradnom ustroju i tumačenju istog na kojem počiva.

Stvari se moraju dovesti do apsurda da bi bile ogoljene i kristalno jasne, čemu svjedočimo zadnjih nekoliko dana od podizanja optužnice u aferi respiratori.

Toliko je toga rečeno i napisano da nemamo potrebe dodatno obrazlagati o čemu se radi i kakve su procedure (ne) zadovoljene da bi se nabavila sofisticirana medicinska oprema od “ovlaštenog” nabavljača koji se bavi proizvodnjom i preradom malina, a koja je uzgred budi rečeno po procjenama stručnjaka bezvrijedna i neupotrebljiva (a šta bi mi za 10-tak milijuna).

I djeci predškolske dobi je jasno da medicinska oprema i proizvodnja malina ne idu baš ruku pod ruku te se “histerično” traži podizanje optužnica, kažnjavanje odgovornih, traži se od institucija BIH da djeluje, proziva se pravosuđe i tužiteljstvo da rade svoj posao i to najviše od Bošnjačkih opozicijskih, a i vladajućih stranaka kao i – moramo biti pošteni- velike većine njihovih medija, kao i novinara istraživača koji su aferu otkrili i ogolili do kraja.

I naravno pod pritiskom javnost i tužiteljstvo podiže optužnicu, popularni 3F završava u pritvoru, predmet dolazi na sud koji se treba očitovat o produljenju pritvora, i onda? “Folklor”.

Preko noći to više nije afera, niti potencijalni kriminal, niti nezakonite radnje, nisu bitne ni procedure, to je napad na Bošnjake, to je napad “neprijatelja” i “osovine zla” na poštene dužnosnike, patriote i “antifašiste”, ili ukratko ni više ni manje napad “nepoštenih” Hrvata “fašista” na “poštene” Bošnjake, Hrvate i ostale” “antifašiste”. Uglavnom digla se “kuka i motika”.

Ma dajte više! Što vam je ljudi? Pa tu priču više ne mogu progutat ni već spomenuta djeca predškolske dobi! Dvadeset godina nas pokušavate politički “ugasit“, mislimo na Bošnjačke političke predstavnike, nametanjem i biranjem predstavnika u dom naroda i ostala tijela, izabirete nam člana predsjedništva vašim glasovima i po vašoj mjeri, a sve pod krinkom tobože borbe za neku građansku (nad)državu po europskim pravnim stečevinama ( Belgija i Švicarska tu ne pripadaju) te nametanjem nekih multi-kulti performansi , homogenizirate se na “borbi” protiv tih “babaroga” Hrvata, sve ove godine. I što je rezultat?

Rezultat je stvaranje apsurdne države koju nezaustavljivo vučete nazad. Rezultat je da tu priču ne možete više “prodat” ni građanima Sarajeva, Zenice, Tuzle, a pogotovo Bihaća i Cazina, a što smo se uvjerili čitajući komentare aktualnih događaja na “vašim” portalima, to više ne možete prodat ni stranim veleposlanstvima ni dužnosnicima istih koji su vam bili sponzori sve ove godine. Rezultat je da ste nam onemogućili politički pluralizam te da nužno moramo djelovati u okviru HNS-a da se politički zaštitimo.

Mi Branitelji još jednom pozivamo svoje političke predstavnike na jedinstveno političko djelovanje jer druge solucije nemamo. Pozivamo na otvoreno “miješanje” Republike Hrvatske u cilju institucionalne i svake druge zaštite svog naroda kao konstitutivnog što joj je i ustavna obaveza i obaveza kao supotpisnice Deytona. Pozivamo i političke predstavnike Bošnjačkog naroda kao i međunarodne zajednice da prestanu sa ovom nakaradnom politikom te da se okrenu slovu i duhu ustava kojeg imamo, uvažavajući Hrvatski narod kao konstitutivan te da sa našim legitimnim predstavnicima na bazi dogovora i povjerenja počnu gradit institucije ove zemlje. U suprotnom neka nam je Bog svima na pomoći, navodi se u priopćenju.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

  • Je li to Čovke upregao u kola par privezanih volova na kradezenjarske jasle iz svojih udruga koji se pozivaju na branitelje. Okanite se svetoga imena “Branitelj” jer oni neće stati iza bilo koje mafijaške organizacije, pa imala ona prefikse i po narodu Hrvata i po braniteljima. Istinski Hrvati se srame zločinačkih udruženja koja koriste sve kako bi mogli “jamiti” još nešto, a ovi uhljebljeni na agendi ” a di san ja tuten” neka se okanu branitelja, jer nije svatko lopov.

  • Tako je branitelj.. sve si dobro rekao.. Bavite se vi braniteljima koji su zaboravljeni ostavljeni nemaju nikakva primanja koji su na ulici koji su ovo sve napustili da bi dijeci osigurali kakvu takvu bolji budućnost.. tim se vi bavite a ne respiratorima i Ventilatorima.. dosta vise lažnih branitelja..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.