Branitelji demantiraju branitelje: Nema podrške Čoviću

”Ne želimo biti sredstvo za prikupljanje glasova na predstojećim lokalnim izborima. Vladajuće elite imale su na raspolaganju 18 godina da riješe pitanje branitelja, stoga ne nasjedajmo na njihove jeftine političke trikove i medijske spinove koje plasiraju njihove ‘privatne medijske kuće”’, navodi se u priopćenju Udruge Zaboravljeni branitelji BiH i u kojem se ističe kako je izjava Vladimira Galića iz Tomislavgrada, njegov osobni stav, koji ne reflektira stavove i ciljeve udruge Zaboravljeni branitelji.

”Udruga Zaboravljeni branitelji nije, niti će biti marioneta u rukama vlastodržaca koji u svojim gramzivim pohodima ne prežu ni pred čim, pa stoga ni jučerašnji medijski spin nije nikakvo čudo”, rekao je Predsjednik udruge Zaboravljeni branitelji BiH Drago Grbavac reagiravši na priopćenje odaslano iz Tomislavgrada kako branitelji podržavaju predsjednika HDZ-a BiH Dragana Čovića.

”Naša udruga u svojoj srži sazdana je prije svega na borbi za obespravljenog čovjeka i branitelja, i tu mjesta nikakvoj politici i političarima nema”, navodi se u priopćenju.

Iz ove udruge su poručili kako se ograđuju od svih napisa vezanih za podršku vladajućim političkim elitama.

Podsjećamo, iz Udruge “Zaboravljeni branitelji” Tomislavgrad reagirali su povodom dogovora između predsjednika SNSD-a Milorada Dodika i predsjednika SDA Bakira Izetbegovića priopćivši kako ” u svemu podržavaju predsjednika HDZ-a BiH Dragana Čovića te da traže od njega oštar odgovor”.

(www.jabuka.tv)

10 komentara

 • Kada postavljaš ključne ljude na ključnim mjestima koje kupiš i možeš kupiti, onda su oni na (ras)prodaju svakome i pitanje je samo cijena njihove uguzbegovštine. Takav je drug Gago i na dolje cijela njegova svita. Nikada nije stavljena osoba koja nema cijenu, koju se ne može kupiti, jer onda niti uguzbeg Gago njome ne može upravljati. Digao sada kobajagi malo dreke oko nečega što je odavno dogovorio sa begom Izetom. Dok se karcinom uguzbegovštine ne odstrani sa tijela hrvatskoga bića, ono će propadati i nestajati i samo daj Bože sa to biće jednoga dana shvati da je bolesno, da je smrtno bolesno i da pod hitno treba pravoga doktora i da se nora okaniti recepata druga Gage i njegovih nadriljekara.
  Kada je klub bio tako uspješan, kako se nije transformirau u samoodrživu instituciju? Pričati o uspješnosti, a ovisiti o dobrotvornim prilozima kao neka neprofitna udruga je van svake pameti. Gdje su te generacije uspješnih športaša niklih u klubu? Ovih par iznimaka, na žalost, samo potvrđuju pravilo neuspjelog i lošeg vođenja kluba, pogotovu u zadnjih 20-ak i kusur godina. Za sve treba znanje i struka, škola, radišnost i sposobnost, a oni koji misle da ne treba još uvijek žive od benefita ratne prošlosti koja je iznjedrila ovakva razmišljanja i pojedince koji se nameću kao uzoritost današnjice nikluh u mračnjaštvu prve polovice devedesetih. Ovo ti ga dođe isto kao i esdepe, lex Perković, Mustač, na istoj ravni ali samo s druge strane crte za koju neki misle da je pozitivna. Nije dovoljno imati samo volje i htijenja, muda je imala i svaka pokojna i živa baba, treba imati ono nešto što se stiče u knjigama, studentskim klupama, konkurencijom nadarenih, a ne strahom samoproglašenih.

 • Nisam ni povjerovao u to! Hvala Bogu pa se nekad moze cuti i demant na pokusaj manipulacije. Jesu li ti mediji demant objavili sa jednakim publicitetom ?

 • pozdrav od nezaposlenog branitelja sa biroa za vožda srića nisam bio vele i podrška njemu i njegovima neka nastave pljačkat narod –SVE ĆE TO NAROD POZLATIT

 • Čović nikada i nije imao niti tražio podršku od pravih i istinskih branitelja.On ima pod kontrolom krovne udruge invalida HVO-ne,Udovica,dragovoljaca,min.iz reda HDZ-ce po županijama ,kantonima gdje su hrvati većina i to je to.On i HDZ-ca ih finansiraju i oni slušaju tko bubice i govore u medijima što on voli čuti.Isti scenari prenesen i na HNS-or,gdje su njegovi ljudi,među njima i oni za pitanje branitelja.Vidite tko nam vodi udruge po općinama,na nivou federacije,županije i vidite tko su ti ljudi,što su učinili za prave branitelje i kako su izabrani i koliko su na tim funkcijama.Jadno,sramotno.Jedni su dobili sve,mirovine u Federaciji i RH-oj,odličja,dodatak na odličja,činove,,kuće,stanove,aute,poslovne prostore,poslove oni njihove žene,ljubavnice,djeca itd ,drugi ništa.Svatko na svojoj općini,gradu zna tko su ti ljudi,prokažite ih,uprite prstom u njih,pobunite se protiv takvih,progovori te javno branitelji.Ne zatvaraj te se u kuće,stanove,sami u sebe psihički,duševno,ne dižite ruke na sebe,vazda ste bili heroji i pošteni ljudi,branitelji za ove ulizice i podobne stranačke hrvate,,ratne profitere,,drugi naziv ime za njih ne postoji.

  • Zavedenog puka. Ali neće više. Sjeti se samo njegovih predizbornih obećanja: Treći entitet, TV kanal na hrvatskom jeziku, zapošljavanje, zaustavljanje iseljavanja Hrvata iz BiH… I – što je taj kriminalac od svega ispunio?

 • Branitelji trebaju bit ujedinjeni i trazit svoja prava ,zalosno da moraju na ovakav nacin .
  Trebamo svi mi gradani biti uz njih ,oni su branili dom ,zivote svoje nisu stedili ,politika njih malo zanima zele samo ono sto su zasluzili.
  Zalosno ako se daju kupit oni koji ih predstavljaju ,povjerenje su imali u svoje celnike udruga.
  Podrska Braniteljima !

 • neces ove usi istrat nikad imaju sve javne institucije udruge trgovacke centre sada su jaki ko udba 45 godina–BOGAMI NEMERES SE ZAPOSLITI ZA SMETLJARA NISILI LJIHOV KAMO U POSTU ILI BOLINICU ELEKTO

Komentiraj: