Brad se osjeća užasno, boji se da će zauvijek izgubiti djecu

Brad Pitt (52) puno pije i puši ‘travu’, ima nasilne ispade bijesa, prevario je Angelinu s kolegicom Marion Cotillard, flertao je sa Selenom Gomez i naposljetku, nasilan je prema djeci što je pokazao tijekom svađe s Maddoxom u avionu, zbog čega je sad i pod istragom FBI-ja – sve su to navodi koji su se pojavili u medijima otkad je objavljeno da se Pitt i Angelina Jolie (41) rastaju.

Očito je kako je u svim kombinacijama krivac za rastavu upravo holivudski glumac, a i sama Jolie u svojoj izjavi je rekla da se na rastavu odlučila zbog dobrobiti djece. Zbog takvog razvoja situacije Brad je navodno u velikom strahu da će izgubiti djecu, o čemu su progovorili njegovi suradnici.

– Još ga nikad nisam vidio ovakvog. Smeten je, cijelo vrijeme nervozno korača po kući i prestravljen je. Boji se da će izgubiti svoju djecu zbog nečega što nije učinio i jer ga prikazuju kao lošeg oca. On nikako nije loš otac. Trenutačno ne može vidjeti djecu, ali konstantno provjerava je li s njima sve u redu – rekao je neimenovani izvor za The Sun.

Drugi je pak otkrio da se Pitt osjeća užasno te da misli kako odnos medija prema njemu nije pošten jer je izneseno mnogo neistina.

– Brada je jako pogodilo i što se pisalo da zlostavlja djecu, a to nikako nije istina. Nije mu drago ni zbog toga što je sve postalo tako javno pa se boji da će u cijeloj priči najviše nastradati upravo djeca – rekao je izvor.


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.