Brad Pitt u Veneciju stigao u društvu nove djevojke?

Nakon sudjelovanja na filmskom festivalu u Cannesu gdje je promovirao film “Bilo jednom u Hollywoodu” Brad Pitt je stigao u Veneciju i odmah je otišao na Venecijanski bijenale.

U Veneciji je bio s prijateljem i kiparom  Thomasom Houseagom i njegovom suprugom Munom El Fituri, a s njima u društvu bila je i nepoznata dama za koju se pretpostavlja da je nova odabranica poznatog glumca.

Glumac je konačno okončao svoj razvod s Angelinom Jolie i dogovorili su se oko skrbništva oko njihovo šestero djece i njegovi prijatelji kažu kako je konačno krenuo dalje. Na tom putu oporavka od mučnog razvoda od velike pomoći bio mu je i Thomas u čijem je ateljeu provodio puno vremena i izrađivao je s njim skulpture, prenosi Večernji.hr.

Tijekom tih umjetničkih druženja sprijateljili su se i Brad je često utjehu i pomoćtražio kod Thomasa pa ne čudi što su se zajedno pojavili u Veneciji.

Nakon razvoda od Angeline povezivali su ga s Neri Oxman, 43-godišnjom Izraelkom, uspješnom arhitekticom i umjetnicom koja je bila predavač na prestižnom fakultetu MIT.

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.