Boška Čavar: Vrijeđa me što me nazivaju komšićka jer se zna koliko je Komšić zla nanio, ne samo Hrvatima – Jabuka.tv

Boška Čavar: Vrijeđa me što me nazivaju komšićka jer se zna koliko je Komšić zla nanio, ne samo Hrvatima

Boška Ćavar, novoizabrana vijećnica Naše stranke za Gradsko vijeće Grada Mostara, u Podcastu Bura izjavila je kako će BH Blok kandidirati Irmu Baralija za gradonačelnicu Mostara.

Ćavar je kazala kako pri izboru gradonačelnika vijećnici trebaju gledati programe koje pojedini kandidati nude, a ne iz koje stranke dolaze.

Također, osvrnula se na izborni proces u Mostaru kao i što ju je motiviralo da izađe na izbore te zašto se odlučila priključiti Našoj stranci.

Pojasnila je za kakve će se politike zalagati u Gradskom vijeću Mostara te odgovorila je li moguće prevladati nacionalne podjele u Mostaru.

Iznijela je i svoj stav o tomu je li dobro da samo jedna nacionalna zajednica izabere gradonačelnika kao i svoja očekivanja od rada novog saziva Gradskog vijeća Mostara.

(www.jabuka.tv)


14 komentara

 • Boška kraljica, ona samo slijedi mnoge neprijatelje HDZ-a koji su udarali i blokirali uspostavu vlasti i rušili vodeću hrvatsku stranku. Takve HDZ-e uzme sebi, zavoli i basnoslovno nagradi.

 • Pa njen glas vrijedi milijun Eura po godini i tko će ga platiti prije, ove lopine iz kp hdz ili ove lopine iz sda. Drugi nemaju taj financijski potencijal i ona sada vrijedi više od jednoga Modrića kada je igrao za Zrinski. Prigoda je to za zbrinjavanje svoje obitelji cijeli jedan naraštaj, a uz pametna ulaganje i nekoliko naraštaja. Instikt opstanka i održivosti će vjerojatno prevladati i ovo je jedinstvena prigoda za kp hdz koji se treba konsolidirati i preustrojiti iz uske komunističke partije pojedinaca u sveopću narodnu stranku Hrvata. Hoće li partija, na čelu sa drugom Gaggom to i prepoznati ili će prevladati seljačka bahatost i politička nepismenost druga Čovića i ljudi kojima je okružen, ostaje za vidjeti?

  • Glupost. Boška je udovica koja će umrijeti za 5 godina. Djeca su joj u Engleskoj i neće se vraćati u ovu pripizdinu. Ne znam i kakvom zbrinjavanju pričaš.

   • U pravu si druže Zrinko, kao udovica će umrijeti u narednih 5 godina i njoj ne trebaju nikakvi novci, jer neće doživjeti “stotu” kao većina naših udovica. U pravu si i za djecu koja su u Engleskoj, jer oni koji žive u Engleskoj ne trebaju novaca, oni samo zažele i dobiju od Engleza na dar sve, a dokaz tome je svibanja i lipanj 1945. godine kada su Englezi po deseti put izmislili genocid za ostatak svijeta, u ovome slučaju Hrvate. To što se djeca neće vraćati u ovu vukojebinu pripizdinu je još jedan dokaz blagostanja života u Engleskoj u kojoj ti čak niti novac ne treba za pristojan život. Znači zbrinjavanje samo treba ovima koji su završili fakultete IMT( Imali Mene Tuten) kod Ševina Logosa ili Nikad nije kasno ili današnji Veritas ako se ne varam. Svi, znači, koji nisu pripadnici kp hdz su imuni na novac i novac im nije svakodnevna briga.

   • Ne pisite pizdarije kad bosku ne znate..ona je svoja…i nju je “rupa” koju su joj hdz mocnici iskopali kraj zgrade natjerala u politiku…i btw ona je previse ters da bi ju netko kupio…i zena sa stavom

 • Bošku su u politiku natjerali HDZ- neimari.
  Siledžije bez pokrića. Hotel Mostar i rupa u istoj ulici su napravili više štete HDZ-u, nego Nevenko Herceg

 • Boška je jedna normalna osoba,hrvatica,kršćànka i žiteljka grada Mostara, koja nije nikada isticali ništa od gore navedenog. Živjela je svoj život sve dok u isti nisu ušli HDZ ovi lešinari i siledžije i počeli zagorčavati Boškinu svakodnevnicu! Umislili su da su gospodari života u gradu Mostaru. NISU I NIKADA NEĆE BITI.
  Riječ je o hlapljivim primitivcima,koje malo po malo građani prepoznaju i ignoriraju,a posebice njihov narod.
  Narodu je jednostavno dosta tih”investitora” sa stranačkim predznakom.
  ….evo još jedan svjež primjer:
  Bunski kanali!
  ..pametnom dosta

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.