“Borsa Open 2019.”: Dolazi 1100 natjecatelja iz 32 države

Najveća sportska manifestacija Bosne i Hercegovine “Borsa Open” biti će upriličena 9. i 10. studenog, a nakon natjecanja biti će održan i dvodnevni međunarodni trening kamp.

Manifestacija će biti održana u organizaciji judo kluba “Borsa” Mostar, a ovo će biti jubilarno deseto izdanje ovog sportskog događaja.

Do sada su prijavljeni natjecatelji iz 32 države, sa područja gotovo cijelog svijeta,a najudaljenija zemlja učesnica ove godine biti će Južnoafrička republika. Povodom manifestacije doputovati će još neke nove države koje do sada nisu bili gosti Borsa Open-a, a to su Alžir, Libija i Uzebkistan.

Na samom natjecanju nastupiti će oko 1100 natjecatelja, a uz trenere, klupsko osoblje i rodbinsku pratnju u Grad Mostar doputovati će preko 1500 osoba iz 32 države koje će na području Grada Mostara i Bosne i Hercegovine boraviti do pet dana.

Po svojim karakteristikima Borsa Open se smatra i jednim od najvećih turističkih potencijala Hercegovačko-neretvanske županije i Grada Mostara.

Natjecatelji i klubovi koji će posjetiti grad Mostar povodom Borsa Open-a dolaze iz Alžira, Albanije, Austrije, Bjelorusije, Belgije, Bugarske, Hrvatske, Češke, Francuske, Grčke, Nizozemske, Italije, Velike Britanije, Kosova, Latvije, Litve, Makedonije, Mađarske, Moldavije, Crne Gore, Poljske, Rumunjske, Rusije, Srbije, Slovačke, Slovenije, Švedske, Turske, Ukrajine, Libije, Uzbekistana, Južnoafričke republike i klubovi domaćini iz Bosne i Hercegovine, navodi se u priopćenju.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.