Boro Primorac: Nije pošteno da nas proglase prvacima, trebamo odigrati majstoricu s Dinamom – Jabuka.tv

Boro Primorac: Nije pošteno da nas proglase prvacima, trebamo odigrati majstoricu s Dinamom

HNS je u srijedu na sjednici Izvršnog odbora odlučio prekinuti sva nogometna natjecanja u omladinskoj konkurenciji, ženskoj konkurenciji i malom nogometu.

Natjecanja se neće nastaviti i trenutne tablice proglašavaju se konačnim, poručeno je iz HNS-a, ali nije objašnjeno tko je prvak u juniorskoj konkurenciji gdje je situacija komplicirana jer Hajduk ima dva boda više od Dinama, ali i utakmicu više. 

Navodno će HNS dodijeliti titulu Hajduku, a ne Dinamu koji prije pauze zbog pandemije koronavirusa nije stigao odigrati protiv Dugopolja. Boro Primorac, voditelj Akademije HNK Hajduk “Luka Kaliterna”, poručio je kako bi najpravednije bilo da Hajduk i Dinamo odigraju majstoricu, prenosi Index.hr.

Smatramo da će svaka administrativna odluka o prvaku juniorske lige biti nepravedna prema jednom od sudionika, te da je najbolje rješenje odigravanje majstorice između juniora Hajduka i Dinama u trenutku kad se stvore uvjeti za to. U skladu s tim priželjkujemo odigravanje majstorice kako bi mladi igrači obiju momčadi dobili priliku da na zelenom terenu, a ne za zelenim stolom, odluče o juniorskom prvaku Hrvatske za ovu sezonu, rekao je Primorac.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.