Borjana Krišto nakon napada: Ne bojim se nikoga!

“Imam potpuno mirnu savjest, ne bojim se nikoga, samo Boga dragoga. Sve drugo što mediji rade, što stvaraju i konstruiraju događaje da bi nekoga napadali, politizirali i tako dalje, stvaraju društvo ljudi koji se odgajaju u mržnji, koji mrze i to ne možete vjerovati. Ali, ako to žele, Bože moj”, rekla je Borjana Krišto, zamjenica predsjedavajućega Zastupničkoga doma PSBiH i zamjenica predsjednika HDZ-a BiH, koja je u ponedjeljak napadnuta ispred obiteljske kuće u Livnu.

U razgovoru za N1, Krišto je navela da radi svoj posao savjesno, ali da su mediji stvorili takvu atmosferu.

“Apsolutno me nije strah. Strah je mene za sve druge. Nikad nisam polazila od sebe, polazim od odgovornosti u smislu posla koji radim. Gdje smo kao društvo došli? Ja znam da kao politička osoba smetam ljudima upravo zato što sam ovakva i zato što radim. Sad ću još više i snažnije raditi ovako. Žao mi je na koji način se radi. Nitko neće provjeriti što je pozadina. Napravi se konstrukcija događaja koja nema nikakve veze”, poručila je Krišto.

Podsjetimo, iz MUP-a Hercegbosanske županije priopćeno je da su u ponedjeljak u 17.25 sati djelatnici Policijske uprave Livno zaprimili dojavu da je oko 16.30 sati nepoznata osoba došla pred dvorište obiteljske kuće u ulici Zgona (Livno), a koja je u vlasništvu Borjane Krišto, te uz psovke i vrijeđanje bacala kamenje prema njoj (koja se nalazila u dvorištu).

“Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici Policijske uprave Livno i tom prilikom u dvorištu obiteljske kuće pronašli dva manja kamena i izvan dvorišta dva kamena, operativnim radom na terenu pronađena je osoba F. K., rođen 1991. godine u Livnu, te proveden u PP Livno, nakon čega je lišen slobode zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo ugrožavanje sigurnosti. Daljnji operativni rad je u tijeku”, stoji u priopćenju.

(www.jabuka.tv)
11 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.