Borilački spektakl ponovno stiže u BiH

Nakon uspješnog događaja koji su ranije ove godine održali u Ljubuškom, FNC će ponovno doći na teritorij Bosne i Hercegovine.

Grad, odnosno općina domaćin ovaj put biti će Bugojno, a događaj će se održati 22. srpnja u dvorani KSC Bugojno.

Portal ‘‘Infobugojno‘‘ prvi je podijelio ovu vijest, a Dražen Forgač kao čelni čovjek FNC-a pojasnio je zašto FNC dolazi baš u Bugojno.

Na preporuku našeg borca Frane Brnade (ATT Zagreb) došli smo u Bugojno. Mogu reći da imamo izuzetno dobro gostoprimstvo od strane načelnika (Hasana Ajkunića), rijetko viđeno. Uz njegovu pomoć napravit ćemo pravi spektakl u Bugojnu, pojasnio je Forgač.

Kad je u pitanju dvorana koja će ugostiti ovaj event, radi se o Kulturno-sportskom centru (KSC) Bugojno, a kapacitet dvorane iznosi 4200 sjedećih mjesta.

Radi se o dvorani koja spada među četiri najveće i najkvalitetnije sportske dvorane u BiH, a Dražen Forgač očekuje pune tribine, piše Fight Site.

U Bugojno dolazimo direktno iz najveće hrvatske Arene. Tamo smo imali preko sedam tisuća ljudi, a mislim da Bugojno neće nimalo zaostati za tim spektaklom.

Očekujemo punu dvoranu u Bugojnu. Bugojno ima dugu tradiciju borilačkog sporta i sporta općenito. To je grad koji živi sport i pun je ljudi koji žele ovakve događaje, a mi ćemo im pružiti spektakl, najavio je Forgač spektakl u Bugojnu.

Načelnik općine Bugojno Hasan Ajkunić vidno je zadovoljan zbog dolaska ovako velike MMA organizacije u njihovo mjesto i spreman je u potpunosti surađivati s čelnicima organizacije.

Nisam očekivao da ćemo ovaj spektakl imati već 22.7. u Bugojnu. Kao načelnik i kao lokalna zajednica želimo staviti svoju infrastrukturu na korištenje. Ovo je nešto veliko i očekuje se jako puno gledatelja. FNC-u želimo dobrodošlicu, nadamo se dobrim borbama i nadam se da ćemo jednostavno uživati, između ostalog rekao je Ajkunić.

Osim finala ovosezonskog FNC-ovog Armagedona, na događaju u Bugojnu sigurno ćemo gledati još nekoliko zanimljivih mečeva.

Za očekivati je da će na eventu nastupiti i braća Sičaja (Ivan i Tomislav), jer radi se o borcima koji dolaze iz Prozor-Rame, mjesta udaljenog 50-ak kilometara od Bugojna.

Ivan Sičaja iz Rame upisao treću MMA pobjedu na FNC U Ljubuškom

(www.jabuka.tv | Foto: Pixsell)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.