Borča: Policijskim autom divljao po gradu, a policajac sjedio na zadnjem sjedištu

Muškarac iz Borče šokirao je javnost kada je na svom Facebook profilu uživo emitirao kako ulazi u policijski automobil, a potom ga vozi po gradu.

Dosta ste vi mene hapsili. Sada ćemo da vidimo kako ovo ide, rekao je dok su ga u komentarima “bodrili”, piše Informer.rs.

Prema neslužbenim informacijama spomenutog portala, njemu je ključeve službenog automobila dao policajac koji je prilikom njegova divljanja ulicama bio na zadnjem sjedištu.

Kako se vidi na snimci, radi se o S. Ž. koji je, navodno, u Borči poznat kao problematičan i koji je, kako sam kaže, oduvijek imao želju da provoza policijsko vozilo.

Na početku snimke vidi se kako muškarac s ključevima prilazi automobilu, ulazi u njega i pali vozilo. Kada je upalio vozilo, pokušavao je upaliti sirenu kako bi “imao potpuni ugođaj”. U komentarima na snimci vidi se kako ga prijatelji podržavaju, ali i kako ima onih koji govore da je lud.

U jednom trenutku mu je vožnja dosadila pa je skrenuo u uličicu, ostavio vozilo, a prije izlaska je ipak uspio upaliti sirenu i uznemiriti stanovnike ovog mjesta.

Policija je ubrzo uhitila ovog vozača, ali i policajca čije je službeno vozilo bilo u pitanju. Kako se doznaje, oni nisu bili u pijanom stanju.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.