Borba protiv korupcije u BiH: Formiran Izvršni odbor GOPAC-a

Izvršni odbor Ogranka Globalne organizacije parlamentaraca za borbu protiv korupcije (GOPAC) u Parlamentarnoj skupštini Bosne i Hercegovine (PSBiH) formiran je u četvrtak u Sarajevu.

U skladu sa članom 11. Povelje GOPAC-a, koju su zastupnici i izaslanici obaju domova PSBiH 9. prosinca ove godine potpisali prilikom konstituiranja Ogranka GOPAC-a u PSBiH, Izvršni odbor ovoga tijela u narednih godinu dana činit će zastupnica Zastupničkoga doma PSBiH Dušanka Majkić, u svojstvu predsjedavajuće Izvršnoga odbora, izaslanica Doma naroda PSBiH Ljilja Zovko, u svojstvu prve zamjenice predsjedavajuće i zastupnik Senad Šepić, u svojstvu drugoga zamjenika predsjedavajuće Izvršnoga odbora Ogranka GOPAC-a u PSBiH.

Osim navedenih, članove Ogranka GOPAC-a u PSBiH čine i izaslanik Doma naroda PSBiH Darko Babalj, te zastupnici Zastupničkoga doma PSBiH Saša Magazinović, Predrag Kožul, Maja Gasal Vražalica i Mirsad Isaković.

Članovi Izvršnoga odbora do sljedeće sjednice ovoga tijela predložit će Ogranku GOPAC-a u PSBiH Prijedlog plana rada ovoga tijela za predstojeće razdoblje, priopćeno je iz PSBiH.

(Fena)

Komentiraj: