Bogat prosinac u Posušju

Na prostoru općine Posušje održat će se mnoštvo događanja tijekom prosinca koji će upotpuniti ove predblagdanske i blagdanske dane. Novca za skupe proslave baš i nema, no i unatoč tome bit će ponešto za svakoga. Nekoliko zabavnih događaja, promocija knjiga, radionica, sportskih natjecanja i druženja:

U nedjelju, 14. prosinca u sportskoj dvorani u Posušju s početkom u 20 sati u organizaciji Sportskog Kluba “Grom” održati će se kickboxing turnir “Kralj ringa”. Na turniru će nastupiti 14 boraca iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Za zabavni dio večeri pobrinuti će se domaća zvijezda Ivica Bago AS.

U ponedjeljak, 15. prosinca Udruga nositelja ratnih odličja Hrvatskog vijeća obrane ŽZH u Posušju u kinodvorani održat će godišnji izvještajni sabor uz predstavljanje zbirke domoljubnih pjesama umirovljenog časnika HV-a Ante Nadomira Tadića – Šutre pod nazivom “Luč Hrvata” s početkom u 19 sati.

U utorak, 16. prosinca odigrat će se kazališna komedija Rodijaci u kinodvorani Posušje s početkom u 19 sati.

U četvrtak, 18. prosinca održat će se božićni koncert Osnovne glazbene škole “Posušje” u kinodvorani s početkom u 19:30 sati.

U nedjelju i ponedjeljak, 21. i 22. prosinca ŽKK Posušje organizira 1. Božićni turnir u sportskoj dvorani u Posušju. Na turniru, uz domaće košarkašice, nastupit će ŽKK Trešnjevka, ŽKK Zadar i ŽKK Brotnjo iz Čitluka.

U utorak, 23. prosinca s početkom od 18 sati, na Trgu će početi veliko humanitarno dvodnevno druženje „Božić u Posušju“ uz hercegovačke specijalitete, kuhano vino i pjesme muške i ženske klape Zvizdan, vokalnog sastava BelCanto te KUD-a Rakitno i KUD-a Fra Petar Bakula.

U srijedu, 24. prosinca, na Badnjak u 11 sati organizira se druženje uz kuhano vino i bakalar, a one najmlađe razveselit će Djed Božićnjak.

U ponedjeljak, 29. prosinca u kinodvorani u Posušju s početkom u 19 sati održat će se promocija zbirke pjesama „Vremenski putnik“ mladog pjesnika Marijana Knezovića.

Osim gore navedenih kulturno-zabavnih i sportskih događaja koji će se organizirati u Posušju, veslo će biti i na Blidinju. Tako će u Hajdučkim vrletima u nekoliko navrata nastupati „Mokarski Tamburaši“, 13. i 27. prosinca te 03. siječnja, dok će grupa „Takt“ nastupati 31.prosinca i 01. siječnja, a najluđe večeri Vas očekuju i na Risovcu u restoranu „Staza“.

(Posusje.net)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.