Bodybuilder iz Ljubuškoga osvojio 2. mjesto na natjecanju u Srbiji

Josip Kolak (27), bodybuilder iz Ljubuškog, pohvalio se na Facebooku kako je ostvario izniman uspjeh na natjecanju u Srbiji unatoč brojnim pehovima.

Napisao je kako je osvojio drugo mjesto u svojoj kategoriji, te objavio fotografije s postolja IFBB Classic Bodybuilding Serbia Cup Opena.

Zadnjih 10 dana prošao sam kroz težak period ne zbog samih priprema već zbog nezgoda koje su me snašle kad mi je najbitnije da budem 200% spreman. Prije 10 dana dobijem infekciju na plućima, sreća krenem liječiti odmah na početku, 4 dana ležim i pijem antibiotike. Ostalo još 6 dana do natjecanja. Ok. Dođem na trening odradim noge brutalno, na zadnjoj seriji lista pokidam ligamente na desnom zglobu. Sutra kod ‘bake’ da pravi. . . Opet 3 dana ležanje. Ne mogu opisati riječima kakva se psihološka bitka u glavi događa. 99.9% ljudi bi odustalo. Nema smisla ležiš sasađen 3 dana do bine. Ali ne JA. Ostanem smiren i kažem OK, Bog daje najteže borbe svojim NAJJAČIM RATNICIMA. Može, idemo nema predaje! Izdržim sve to, smiren, uz pomoć Božju, dođem na svoje prvo IFBB natjecanje u CLASSIC BODYBULIDING kategoriju u Srbiju gdje je bilo preko 100 natjecatelja i osvojim 2. mjesto u svojoj kategoriji. (Klasik). Pa Bože hvala ti!, napisao je Kolak na Facebooku.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.