Bliži se Ljubuška desetka: Broj prijava nadmašio sva očekivanja

Utrka u dužini od 10 kilometara održat će se u subotu, 8. lipnja, na nasipu “Bajer” kraj rijeke Trebižat u Ljubuškom, a sa startom i ciljem kraj “Baginog Mosta”.

U sklopu utrke će se održati i treće kolo Rekreativne trkačke lige Sanus Motus.

Cijeli događaj se odvija u organizaciji udruge Zdrav Život – Kinezis, Društva pedagoga TZK Ljubuški, uz podršku sponzora, Općine Ljubuški, zalaganjem grupe entuzijasta i ljubitelja prirode i sporta ali i pod generalnim pokroviteljstvom Croatia osiguranja d.d. i Kerametal d.o.o. Ljubuški, koji su inače i poslovni partneri u Croatijinom programu lojalnosti “Dobra prilika”.

Organizatori prate prognoze ali koliko saznajemo, “ništa im neće taj dan pokvariti” – bez obzira na vremenske prilike Desetka će se održati a potvrđen je dolazak i najboljeg hrvatskog triatlonca, ironmana, Andreja Vištice.

Raduje nas informacija da je ova pozitivna priča iz Ljubuškog naišla na izvrstan prijem regije! Broj prijava je mimo svih očekivanja tako da su prijave došle iz raznih krajeva BiH (Sarajevo, Doboj, Bosanski Brod, Vitez, Kiseljak, Tomislavgrad, Nevesinje, Široki Brijeg, Grude, Čitluk, Mostar, Konjic, Grude, Jablanica, Prozor-Rama, Šujica, Travnik), ali su prijavljene ekipe i iz Hrvatske (Zagreb, Split, Dubrovnik, Ploče, Makarska, Metković, Tučepi), Crne Gore i Njemačke, saznajemo iz Croatia Osiguranja, jednog od pokrovitelja utrke.

Croatia osiguranje brojnim sponzorskim i donacijskim aktivnostima koja su vezana u temeljne vrijednosti ove osiguravajuće kuće s lokalnim zajednicama uvijek rado surađuje na unaprjeđenju kvalitete života.

Ljubuška Desetka će se održati u subotu, 8.6. s početkom u 9 sati. Ovom utrkom u dužini od 10 kilometara želi se skrenuti pažnja na prirodni potencijal općine Ljubuški za sportsko rekreativne manifestacije na nasipu Bajer kao i potaknuti lokalno stanovništvo i mlade na trčanje kao jednu od najzdravijih sportsko rekreativnih aktivnosti.

*PR članak