Blaž Slišković dobio otkaz u Saudijskoj Arabiji

Blaž Slišković nije više trener Al Ansara iz Medine (Saudijska Arabija). Razlog raskida suradnje jest negativan niz od šest izgubljenih utakmica, te posljednje mjesto na ljestvici tamošnje profesionalne lige, prenosi Dnevni list.

– Razišli smo se korektno, a ključ su dakako loši rezultati. Kada nemaš dobar rezultat, jasno, ne možeš očekivati ni da ostaneš na trenerskoj poziciji. Iako smo napravili neke pomake u igri, zbog čega je i predsjednik kluba bio za moj ostanak, ipak je pritisak ostalih ljudi iz Uprave presudio. To je normalno, kazao je Slišković, s kojim se u Mostar vratio i njegov sin Vlado, koji je u Al Ansaru obnašao funkciju pomoćnika trenera.
– U Medini su ostali Denis Zovko, Nenad Džidić i Dario Zrnić, kao kondicij-ski i trener vratara, te fizioterapeut. Oni će ostati raditi s novim trenerom. Ne može se očekivati da Vlado kao moj sin uspješno surađuje s mojim nasljednikom pa je to i razlog njegova povratka, pojasnio je Slišković za Dnevni list.

Što donosi budućnost?
– Već imam neke kontakte, ali prerano je za konkretne informacije. Što god bilo, koja god zemlja i liga, bliža ili daleka, na meni je raditi svoj posao, kazao je Slišković, koji je u trenerskoj karijeri vodio reprezentaciju BiH, mostarski Zrinjski, splitski Hajduk, albansku Tirani, rumunjsku Unireu, Široki…
Al Ansar je debitant u elitnom rangu lige Saudijske Arabije, platežno je jedan od najslabijih, što je u velikoj mjeri kumovalo lošim rezultatima na startu sezone.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.