BlackBerry Priv od 24-karatnog zlata

Ako vam obični BlackBerry Priv nije dovoljno zanimljiv, možda vam bude model od 24-karatnog zlata. Za njega je zaslužna vijetnamska tvrtka Karalux koja se specijalizirala za ovakve preinake.

Unatoč iskustvu, zaposlenici tvrtke su se morali pomučiti prilikom rastavljanja, jer je zbog specifičnih dijelova (zakrivljeni zaslon npr.) rastavljanje kompliciranije nego što je to slučaj s ranijim BlackBerryjevim modelima. Kako je tekao proces rastavljanja možete vidjeti na tvrtkinim stranicama.

Nakon što je BlackBerry Priv konačno završio u dijelovima za sav rad oko pozlaćivanja bilo je potrebno dodatnih šest sati rada. Kako je navedeno na tvrtkinim stranicama zaposlenici su dva sata dotjerivali detalje, dok je za ostalih desetak procedura bilo potrebno još četiri sata.

Na domaćem (vijetnamskom tržištu) zlatni Priv stoji 1.111 američkih dolara. Karalux prima i inozemne narudžbe, no tada je cijena oko 1.350 američkih dolara. U slučaju da već posjedujete uređaj sama pozlata će vas koštati 350 američkih dolara.

(Bug.hr)

Komentiraj: