BK Široki u samom vrhu bh. biciklizma

Proteklog vikenda je u prostorijama Visitor centra na Buni kod Mostara, gdje je ujedno i sjedište Biciklističkog saveza FBiH, održana redovna Skupština BiSaFBiH na kojoj je upriličena tradicionalna dodjela priznanja najboljim biciklistima države te podjela bicikala iz projekta UCI solidarity 2023. najperspektivnijim mladim vozačima u disciplinama cesta i MTB.

Biciklistički klub Široki je ostvario zapažene rezultate i na kraju osvojio 2. mjesto u ukupnom plasmanu discipline MTB brdski biciklizam među 18 natjecateljskih klubova Bosne i Hercegovine.

U pojedinačnom plasmanu najviše se istaknuo mladi Ivan Soldo koji je sa 745 bodova apsolutni pobjednik Premijer lige BiH i FBiH za sezonu 2023.

Ovim rezultatom dodajmo da je Soldo doprvak Bosne i Hercegovine u kategoriji XCO te prvak FBiH u istoj, najjače kategorije Elite.

Ostali rezultati:

  • Ivan Cigić – Prvak BiH i FBiH u disciplini XCO, kategorije Master A
  • Toni Odak – Prvak BiH i FBiH u disciplini XCO, kategorije Master B te doprvak u disciplini Cestovni biciklizam.

Biciklistički klub Široki se u Premijer ligi natjecao u sljedećem sastavu: Toni Odak, Ivan Cigić, Frano Cigić, Marko Musa, Ivan Soldo i Dragan Bošnjak.

Ovim priznanjima dodajmo da je klub organizirao utrku 100 km oko Mostarskog blata koja je nakon osam godina jedina utrka u BiH duža od 100km.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.