Bježite od veza na daljinu? Ovo su pozitivne strane takvog odnosa

Na spomen veze na daljinu odmah želite odustati i ne razmišljati o tome jer ne vidite uspjeh u takvom odnosu?

Istraživanje pokazuje da ste vjerojatno u krivu. Takve veze imaju 58 postotnu vjerojatnost za uspjeh, pokazalo je istraživanje.

Jedan od zaključaka je i da su partneri u takvom odnosu bliski i povezaniji jer udaljenost im nameće češću komunikaciju i bolje upoznavanje. Istraživanje je provela tvrtka koja proizvodi seks-igračke KIIROO, a obuhvatilo je tisuću odraslih osoba koji su imali iskustvo veze na daljinu, a njih 27 posto u vezi su na daljinu od samog početka i nikada nisu živjeli zajedno.

Među ispitanicima, njih čak 81 posto priznalo je da kada se konačno susretnu sa svojim partnerom ili partnericom, taj susret je intimniji i intenzivniji, a 55 posto parova priznalo je da ih udaljenost sve više povezuje.

Gotovo sedam od deset sudionika istraživanja, što je oko 69 posto, tvrdi kako dulje i češće pričaju sa svojim partnerima kada su razdvojeni. Osam posto tvrdi kako je moderna tehnologija “zaslužna” za njihov uspjeh u vezi, prenosi Vecernji.ba.

U prosjeku par koji održava vezu na daljinu priča oko osam sati na tjedan u običnom ili video pozivu i izmjeni oko 343 poruke svaki tjedan.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.