Bizarno pravilo kojeg se Nicole Kidman i Keith Urban drže kako bi održali skladan brak

Nicole Kidman i Keith Urban supružnici su koji su mogu pohvaliti jednim od najskladnijih brakova u Hollywoodu, a sve mogu zahvaliti samo jednom pravilu kojeg se već godinama pridržavaju. Iako će ono mnogima zvučati bizarno, Kidman tvrdi kako je upravo to ključ dugovječnosti između partnera.

Mi se nikada ne dopisujemo. Jednostavno ne šaljemo poruke’, otkrila je poznata plavuša te dodala: ‘Mi cijelo vrijeme razgovaramo ili koristimo video pozive kada smo udaljeni jer smatram kako dopisivanje može biti vrlo zbunjujuće s vremena na vrijeme.

Često kada mi stigne neka poruka upitam svoje suradnike da mi je obrazlože jer se ona može protumačiti na razne načine. Tako da ne želim da se to dogodi između mene i mog voljenog, objasnila je poznata Australka koja preferira telefonske pozive kada je odvojena od supruga.

Pridržavamo se razgovora kad smo udaljeni i dodira kad smo skupa kao što smo si davno obećali, kazala je 51-godišnja glumica.

Par je pred oltar stao 2006. godine, a dvije godine nakon toga postali su sretni roditelji djevojčice Sunday Rose. 2010. godine dobili su drugu kćer Faith Margaret.

Osim pravila o ne korištenju tekstualnih poruka, Keith i Nicole još nečime održavaju sretan brak. Naime, dogovorili su se da nikada neće biti razdvojeni dulje od dva tjedna, a ako poslovne obveze to i budu zahtijevale od njih da će pronaći način da ipak budu zajedno kao obitelj na jednom mjestu. Upravo zato vrlo često tijekom snimanja filmova diljem svijeta, Nicole Kidman zahtjeva smještaj i za svoga supruga i dvije kćeri, prenosi Tportal.hr.

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.