Bivši trener Veleža, Ibro Rahimić, preuzeo Slogu iz Ljubuškog

Nakon što su se ovoga tjedna rastali s trenerom Srećkom Pavlakom, nogometaši ljubuške Sloge će na današnjem treningu upoznati novog šefa struke Ibru Rahimića koji će danas potpisati trogodišnji ugovor s klubom.

Uprava Sloge i Rahimić su još ranije dogovorili sve detalje o suradnji, pa će od danas Rahimić i službeno postati novi trener lidera Druge lige FBiH Jug.

“Radi se o projektu koji traži više vremena jer je cilj ulazak u Premier ligu. Već sljedeće sezone u Prvu ligu FBiH, potom u iduće dvije sezone i u elitni rang. Drago mi je da su u klubu ambiciozni jer i osobno mislim da bez toga nema smisla raditi”, kazao je za Dnevni list Ibro Rahimić istaknuvši kako se psihički odmorio poslije odlaska s klupe Veleža.

U međuvremenu je imao i nekoliko ponuda premierligaša, ali se ipak odlučio za dugoročni projekt Sloge.

“Ovako mogu biti u svom gradu i raditi, a to je također jedna od stvari koja je odlučila. Osim toga s regionalnom dječjom školom Sloga ima preduvjete za napredak i postati regionalno nogometno središte”, smatra Rahimić.

Novi šef struke neće voditi momčad u posljednjem jesenskom kolu kada Sloga u subotu bude nastupila u Tomislavgradu protiv domaćeg Tomislava.

“Moja filozofija igre bi nogometaše u ovom trenutku mogla samo zbuniti i zato je bolje da s njima započnem raditi tek od zimskih priprema u koje ćemo krenuti ranije jer za to imamo sve uvjete”, zaključio je Ibro Rahimić, prenosi Dnevni list.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: