Bivši nogometaši Borca uhićeni s 20 kilograma droge

Pripadnici uprave za organizirani kriminal MUP Republike Srpske u petak su na području Bosanske Gradiške uhitili tri osobe i oduzeli drogu vrjedniju od 100.000 konvertibilnih maraka.

Uhićeni su Tito Mikač (60) iz Bosanske Gradiške, te braća Nenad (43) i Predrag Trnić (45) iz Banje Luke, inače bivši nogometaši banjalučkog Borca, piše ‘Dnevni avaz’. Načelnik uprave za organizirani i teški kriminalitet, Darko Ilić, rekao je da je policija u pretresu našla 20 kilograma skunka, oko pola kilograma kokaina i 367 grama heroina.

Prema njegovim riječima uhićeni su bili u dva vozila, a prvi je bio ‘čistač’ koji je bio tu kao izviđač da provjere ima li policije na cesti, dok je droga bila sakrivena u drugom autu. Kako se, neslužbeno saznaje, specijalni bunker je bio napravljen između prtljažnika i zadnjeg sjedišta, pa se na prvi pogled nije mogao primijetiti.

“Preko droge su stavljali posebne kemakalije kako bi sakrili mirise, te je službeni psi nisu mogli namirisati”, pojasnio je Ilić i dodao da uhićeni od ranije nisu poznati policiji po trgovini drogom i drugim kaznenim djelima, navode Nezavisne novine.

Tri osobe, koje su uhićene u petak u Gradišci zbog posjedovanja veće količine droge, prebačene su u Okružno tužiteljstvo u Banja Luci, koje će odlučiti o određivanju pritvora.

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.