Bivši najbolji nogometaš svijeta: Real i Mourinho uništili su mi karijeru

Umirovljeni brazilski nogometaš Kaka (35) koji je 2007. proglašen najboljim igračem svijeta otkrio je da mu je prelazak u Real Madrid bio najgori potez u karijeri.

To je bila greška koja me skupo stajala. Otišao sam u Madrid iz Italije gdje su me svi voljeli i to sam platio na najgori način. Nisam mogao raditi s Joseom Mourinhom koliko se god trudio, trenirao i molio. Za mene nije bilo mjesta. U Realu sam bio jako nesretan, rekao je Kaka koji je 2009. godine iz Milana prešao u Real, prenosi Večernji List.

Kada sam otišao iz Reala, Mourinho je rekao da sam jedan od najvećih profesionalaca koje je trenirao. No, nije mi dao priliku da to dokažem na terenu, rekao je Kaka.

Kaka je u karijeri igrao za Sao Paulo, Milan, Real Madrid, a umirovio se u Orlando Cityju. Za reprezentaciju Brazila odigrao je 92 utakmice i zabio 29 golova.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Davno sam rekao da je Real najgori klub na svijetu za istinske telente. Dobar je za radnike i dobar za manekene od kojih mogu zaraditi. Imaju nezamisliv utjecaj na sudačku i svekoliku organizaciju FIFA-a i UEFA-a i to će im i ove godine donijeti još jednu titulu prvaka Europe, a vidjeli smo protiv Juventusa kako to ide? Sramota!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.