Bivši kapetan BiH kandidat na lokalnim izborima u Hrvatskoj – Jabuka.tv

Bivši kapetan BiH kandidat na lokalnim izborima u Hrvatskoj

Bivši kapetan nogometne reprezentacije BiH Emir Spahić, započeo je političku karijeru i nalazi se na četvrtom mjestu kandidatske liste dubrovačke stranke DUSTRA za svibanjske lokalne izbore u Hrvatskoj.

A sad, ako već niste, udobno se smjestite, uzmite vašu jutarnju kavu, pripremite vaš omiljeni šampanjac na hlađenje, ukližite na kauč, stavite noge na stol, poljubite vašu bolju polovicu i nazdravite. Godinama ministar obrane u najjačim ligama svijeta, legendarni kapetan i ikona kako na terenu tako i izvan njega. Uvijek beskompromisan i srčan, naš gigant Emir Spahić, objavljeno je na Facebook stranici stranke DUSTRA.

Inače, uz Spahića, predsjednik DUSTRA-e Željko Raguž na listu kandidata za Gradsko vijeće Dubrovnika stavio je bivšu atletičarku i današnju predsjednicu Atletskog kluba Dubrovnik Anu Perović Alamat, košarkašicu ŽKK Ragusa Katarinu Zarač Čagalj, bivšeg vaterpolista Frana Karača te judaša Stjepa Roka.

Spahić je rođen u Dubrovniku gdje je jedno vrijeme nastupao za tamošnji GOŠK, a u karijeri je nosio dresove Čelika, Zagreba, Shinnika, Torpeda i Lokomotiva iz Moskve, Montpelliera, Seville, Anzhija, Bayer Leverkusena i HSV-a.

U dresu reprezentacije BiH skupio je 94 nastupa.

A sad, ako već niste, udobno se smjestite 🛋, uzmite vašu jutarnju kavu ☕️, pripremite vaš omiljeni pjenušac 🥂 na…

Objavljuje DUSTRAČetvrtak, 18. ožujka 2021.

(www.jabuka.tv | Foto: Pixsell)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.