Bivši branitelji uz prijetnje otjerali Vladu Marušića: “Bacite ga u Miljacku”

Pripadnici Udruge Zaboravljeni branitelji, koji prosvjeduju pred zgradom Parlamenta FBiH, otjerali su Vladu Marušića, koji je nekada bio predsjednik ove Udruge.

Naime, na mjestu demonstracija došlo je do naguravanja, a bivši suborci su nakon Marušićeva udaljavanja dobacivali “ubijte ga” i “bacite ga u Miljacku” jer ga smatraju “plaćenikom vlade“.

Problem je nastao kada je Marušić pokušao ući u zgradu jer je, kako je sam tvrdio, dobio poziv. U pritisku koji je rezultirao udaljavanjem Marušića sudjelovali su jednako pripadnici Hrvatskoga vijeća obrane i Armije Republike Bosne i Hercegovine.

Marušić je jedan od bivših čelnika Udruge Zaboravljeni branitelji, a trenutno vodi Udrugu razvojačenih branitelja HVO-a, piše Klix.ba.

Podsjećamo, bivši branitelji su u borbi za svoja prava uoči današnje tematske sjednice posvećene braniteljskoj populaciji blokirali cestu ispred Parlamenta. Oni traže jedinstven i javni registar branitelja, ukidanje financiranja svih braniteljskih udruga na svim razinama i braniteljski dodatak.

(www.jabuka.tv)


9 komentara

  • Tko sa đavlima tikve sadi o glavu mu se pucaju,lupaju….Ovaj Marušiž je već odavno pogubio kompas i on luta,luta,traži gdje svoje prohtjeve zadovoljiti…Sada je konačno dobio što je tražio…Marušiću što ti je to trebalo…Okreno si se protiv svog naroda sa balijama i eto sada hoće da te u Miljacku da te bace….

  • Pa Vlado je radio MUP-u radio godinama a onda mu se digo pa otišo, samo da se zna da nije razvojacen nego se sam razvojačio. Ko normalan ostavlja poso u drzavnoj sluzbi. Sve ovo gore navedeno je moje mišljenje.

  • Podrska g.Vladi pa Hrvati su kukavice u svakom smislu medu hrabrim i odvaznim su samo pojedinci.Jedan od njih je i Vlado,,kad vidimo situaciju u B.Luci kako otac ubijenog sina vodi tesku borbu protiv zakonodavne i izvrsne vlasti onda moramo znati gdje smo mi u ovoj krim prici.Da nije g.Marusica V. nitko od razvojacenih branitelja ne bih znao kakva imaju prava,najbolje bi bilo da se svima ukinu mirovine i da svi radno sposobni krenu u borbu za svoja radnicka prava.Kolko populacije uBih ima PTSP 70% a upravljavljaju vozilima,nose oruzje i spremni su na sve.

  • ma tribaga zatvorit u Zenicu,,za kogacese on izborit i kogace zastupat,,nema autoriter ukuci a ne po Sarajevu..čuvaj ovce druže al nacrtane neš ih pogubit.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.