”Bitka za Vukovar” u širokobriješkom kinu Borak

Udruga dr. Ante Starčević poziva sve Širokobriježane na glazbeno-scensku predstavu i izložbu ratnih fotografija dragovoljaca HOS-a ”Bitka za Vukovar – Kako smo branili grad i Hrvatsku”.

Predstava će se održati u Širokom Brijegu u ponedjeljak, 8. veljače 2016. godine u 19.00 sati, u kinu Borak.

Osim predstave, bit će predstavljene dvije nove knjige: ”58 HOS u obrani Vukovara i Bogdanovaca” autora Damira Markuša i ”Ne plači, moj dobri anđele” autora Damira Plavšića.

U predstavi nastupaju: HKUD ”Brda” Izbično, HKUD ”Crnač” i KUD ”Mokro”. Tekstove čitaju: Marija Lovrić i Marinko Mikulić.

(www.jabuka.tv)

7 komentara

  • Neka Bog blagoslovi duše svih nevino pobijenih na pravdi Boga u Vukovaru. Tu posebno mislim na Francuza Jean Michel Nicollera koji je došao u našu zemlju braniti hrvatski narod od povampirenih zlotvora u četničkim šubarama i sotonske zvijezde petokrake. Neka svi počivaju u miru Božjem.

  • Svaka cast hsp dr ante starcevic na organizaciji jer vecina portala ne zeli spomenuti o prestavi i knjigama koje su prezentirane,a portal siroki.info ne spominje nigdje organizatore vec slikama zavarava i lazno pokusava okrenuti pricu na drugu stranu ali ovi gaze po svom,hvala na divnoj prestavi.ZDS.

    • Zaboravila sam napisati da su više i kroz slike bolje rekli i hvala im što su objavili, jer ne vidim nigdi da je još objavljeno.

Komentiraj: