Bill Gates napustio upravu Microsofta – Jabuka.tv

Bill Gates napustio upravu Microsofta

Microsoft je objavio da Bill Gates, suosnivač i bivši izvršni direktor, napušta upravu kompanije.

Bila mi je izuzetna čast i privilegija surađivati i učiti od Billa tijekom godina. Uprava je imala koristi od Billovog vodstva i vizije, a Microsoft će i dalje imati koristi od njegove stalne strasti i savjeta za unaprjeđenje naših proizvoda i usluga.

Zahvalna sam na prijateljstvu i radujem se što ćemo nastaviti raditi zajedno kako bismo ostvarili našu misiju da svaku osobu i svaku organizaciju na planetu ohrabrimo da postigne više, izjavio je izvršni direktor Microsofta Satya Nadella.

Bill Gates je američki poslovni magnat, filantrop i jedna od najbogatijih osoba na svijetu. Gates je do 2008. godine bio izvršni direktor Microsofta, a s pozicije je odstupio kako bi se više posvetio Fondaciji Bill i Melinda Gates.

Iz uprave odlazi zbog osobnih motiva, a u priopćenju u kojem je informacija objavljena navedeno je da želi više vremena posvetiti filantropskim prioritetima. No, i dalje će ostati savjetnik za tehnologiju aktualnom direktoru.

(www.jabuka.tv)

 


7 komentara

  • Ovaj mason sada trlja ruke. I smislja biznis na korona virusu. Ako i ovo sve nije iz njihove ,, kuhinje,, zla..Vazda su se ovaki bogatili na jadu i patnji obicnih i siromasnih ljudi… Mucno ga gledati.. Sad ce on za lijek donirati par milijuna a zaraditi par milijardi. Uhodane prevare..

  • Ovaj lik je 2015 god najavio ovo… Pa u njihovim laboratorijama je i napravljen ovaj virus a vjerovatno i cjepivo. Sto vise ljidi pomre od njega biznis ce bolje ici… Slucajno mije nista a kamoli ovako nesto…

  • On je prije pet godina rekao da je zemlja prenapučena i da na neki način treba smanjit stanivništvo na max.2 miljarde.ovo je iz njegove kuhinje izišlo a dovršit ce posao vakcinom koju ce morat svako primit.U njoj ce biti i sterilizacije tako da će bit nemoguce rađanje djece.Točno ce kontrolirati koji narod ce ostavit na životu.Vražiji posao je sve to.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.