Bilinovac: Cilj je bio da publika prepozna igru koju je Cibona željela igrati – Jabuka.tv

Bilinovac: Cilj je bio da publika prepozna igru koju je Cibona željela igrati

Nakon pet godina dominacije Cedevite, Cibona je osvojila prvenstvo Hrvatske, čak nizom od četiri uzastopne pobjede. Publika se vratila Vukovima i sve je kao u bajci. Gost Studija 4 bio je igrač Cibone Josip Bilinovac.

Na početku sezone trener Ivan Velić govorio je da je naš primarni cilj da publika prepozna igru koju Cibona želi igrati ove sezone i u tome smo uspjeli, rekao je Bilinovac dodavši da je šteta što se zadnja utakmica nije igrala u Draženovom domu jer je kapacitet dvorane veći i bilo bi više navijača, rekao je Bilinovac u studiju HRT-a.

Ali i ova publika koja nas je došla podržati bila je odlična. Atmosfera je bila odlična i kad smo gubili skoro 20 razlike oni su prepoznali trenutak kada nas treba dignuti. Cijelo vrijeme bili su uz nas, rekao je.

Na pitanje što se dogodilo u Ciboni da napravi ovakvo iznenađenje Bilinovac je rekao svaki igrač u momčadi ima svoju neku kvalitetu i vrlinu te da je na temelju toga slagana momčad.

Ekipa je na početku slagana da svi budemo kao jedan i da nema izdizanja jednog nad drugim i to je rezultiralo da smo osvojili prvenstvo Hrvatske, ističe ovaj Širokobriježanin.

Za trenera Velića mnogi kažu da je doveo renesansu u Cibonu.

Trenera poznajem dugo godina i mogu reći da sam najljepša vremena proveo pod njegovom palicom. Cijelu sezonu bio je smiren, znao je točno što želi i na osnovu toga je i slagao momčad. Svi kažu da je gospodin na terenu, ali on je i gospodin van terena. Ono što je on naumio u ovoj sezoni, on je uspio provesti i čast mi je što smo mi bili dio toga, rekao je Bilinovac.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.