BiH i dalje bez vlasti: Otkazane obje sjednice Predsjedništva BiH

Redovna sjednica Predsjedništva Bosne i Hercegovine završila je prije nego je i počela, a na dnevnom redu je bilo razmatranje usvajanja Godišnjeg nacionalnog plana (ANP), dokumenta kojeg je zatražio Sjevernoatlantski savez (NATO) kako bi bio aktiviran Akcijski plan za članstvo (MAP) za BiH.

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Željko Komšić potvrdio je novinarima da su na konzultacijama koje su bile prije sjednice s dnevnog reda skinut je ANP jer nije bilo suglasnosti oko tog dokumenta.

Vezano za tu aktivnost onda je odlučeno i da se otkaže i izvanredna sjednica Predsjedništva na kojoj se trebalo izjašnjavati o imenovanju novog predsjedatelja Vijeća ministara BiH, pojasnio je Komšić.

Ovaj dokument ujedno postao je i kamen spoticanja između političkih lidera što je usporilo proces formiranja vlasti na državnoj razini nakon parlamentarnih izbora održanih u BiH u listopadu prošle godine.

(Fena)

 


9 komentara

 • Eto Dragane, sad se možeš vratiti glavnom problemu opstojnosti Hrvata u BiH. Dragane kada se isključili struja Aluminiju, ostalo je bez struje još puno malih kooperantskih lopovskh firmica, koje su ga godinama potkradale. Dragane nisu radnici u tim firmiama krivi što su njihovi šefovi dobili zeleno svjetlo da se uključe na Aluminijevu elektro mrežu. I njihova djeca moraju jesti Dragane.
  Dragane ne okreći glavu sada put Bihaća i Sarajeva, Dragane vrati se na temu.
  Ugasi ga ti Dragane

  10
  1
 • Ima li itko na ovoj Zemaljskoj kugli da vas sve zatvori u kavez i pusti gladne lavove i tigrove nek vas vise sto i jedan necastivi onese s ovog svijeta da malo ovaj jadni narod dahne dusom!Sotone sotonske odstupite vise!

 • koliko smo bez vlasti i živimo sve raspustiti ne trebate nam pa nikakve koristi od vas nemamo samo nam otimate i ovo malo što imamo

 • Bolja je BiH bez vlasti nego sa vlasti.BiH je dokaz da se moze bez drzave i drzavnih lopova.Ukinuti je, ne treba nam.Imati cemo vise nego sa ovim kvazi politicarima.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.