BiH bez predstavnika u SEHA ligi: Izviđač ne ispunjava uvjete

BiH ni iduće sezone neće imati predstavnika u regionalnoj SEHA ligi.

Rukometni klub Izviđač ne ispunjava uvjete koji se traže od klubova da bi nastupili u ovom vrlo jakom natjecanju pa je jasno da prošlosezonska situacija sa Borcem nije slučajna, javlja ATV.

Rukometni klub Izviđač iz Ljubuškog, kao ovogodišnji prvak BiH nema kvalitetu za SEHA ligu, a ni ostale infrastrukturne uvjete. A uvjeti generalnog sponzora – ruskog Gasproma, su vrlo strogi i o tome nema pogađanja, istakao je Mihajlo Mihajlovski, predsjednik SEHA lige za portal sportsport.ba.

Ranije je Mihajlovski najavio da bi moglo doći do proširenja lige, ali ne nauštrb kvalitete, budući da je SEHA liga treća po jačini liga u Europi.

Klubovi bi trebali imati 14 umjesto 20 utakmica po sezoni, što će im pomoći u izbjegavanju umora, ali želja je privući klubove iz regije. Sada izgleda razumljivo da imamo dvije grupe sa šest ekipa. Teško je naći klubove u ovoj regiji na razini Meshkov Bresta, PPD Zagreba ili Vardara, ali ćemo dati sve od sebe da pojačamo ligu. Već smo razgovarali s Vespremom i Segedom, također postoji interes za dogovor sa Kielcom, rekao je ranije Mihajlovski.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.