Biciklistička karavana iz Mostara stigla u Vukovar

Biciklistička karavana prijateljstva Mostar – Vukovar nakon četiri dana vožnje i oko 450 pređenih kilometara stigla je u srijedu poslijepodne u Vukovar.

biciklisticka_karavana_vukovar_1
Karavnu je ispred Gradskog poglavrstva dočekao pročelnik za sport Vjekoslav Karaula, koji je izrazio zadovoljstvo što je Grad Vukovar jedan od pokrovitelja ovog događaja te je izrazio nadu kako će ova manifestacija preći u tradiciju.

biciklisticka_karavana_vukovar_6

biciklisticka_karavana_vukovar_2
Karaula je predstavnicima Biciklističkog kluba Mostar i Udruge za promociju biciklizma “Hercegovina Bike” uručio prigodne darove,a istom mjerom su uzvratili organizatori karavane.

Nakon toga je pedesetak biciklista otišlo odati počast Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata te Ovčaru gdje su ispred spomenika na tom mjestu upalili svijeće.

biciklisticka_karavana_vukovar_4
Nakon toga karavana se uputila na izletište Adica gdje se slavio 1. svibanj. Na Adici karavanu je dočekao gradonačelnik Vukovara Željko Sabo koji se obratio sudinicima karavane s prigodnim riječima, a potom su svi zajedno nastavili uživati u prvosvibanjskoj manifestaciji.

biciklisticka_karavana_vukovar_3

biciklisticka_karavana_vukovar_5
Karavana završava u četvrtak, odlaskom na obilježavanje 22. godišnjice od ubojstva 12 hrvatskih redarstvenika u Borovu selu.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

  • Ovo je dokaz koliko smo mi “bolesna sredina”. Hvale vrijedan podhvat za neki čisti cilj nikoga ne zanima. Bravo dečki, svaka vam čast i sretan povratak doma. ŠB96

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.