Biciklisti iz Rame spremni za put u Rusiju

Devet članova biciklističkoga kluba “Ventus” organizira odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a sebi su osigurali i navijačke rekvizite kao poveznicu Rame i hrvatske nogometne reprezentacije.

Približava se 14. lipanj i početak svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. Navijačka groznica polako hvata brojne ljubitelje “najvažnije sporedne stvari na svijetu”. Kupuju se dresovi ili navijački rekviziti i sve je u znaku crveno-bijelih kockica i hrvatske nogometne reprezentacije.

Ipak, ima i vatrenih navijača koji su spremni prevaliti i nekoliko tisuća kilometara da bi bodrili svoje nogometne ljubimce i reprezentaciju, piše Rama-prozor.info.

Dio članova biciklističkoga kluba “Ventus”, njih devet, organizira odlazak na Prvenstvo u Rusiju. Uz osigurani prijevoz, rutu putovanja, prenoćišta i ulaznice, osigurali su sebi i navijačke rekvizite kao poveznicu Rame i hrvatske nogometne reprezentacije.

Miro Beljo, Robert Nikolić, Zdravko Pavlovic, Mato Ćališ, Ivan Matešić, Tomislav Markešić, Ivan Matešić, Ivan Stojanović i Mirko Lesko, kreću na put u Rusiju i utakmicu Hrvatska – Nigerija. Krenut će u srijedu 13. lipnja iz Prozora, preko Zagreba, Beča i Ostrave, gdje će prenoćiti.

Drugi dan putovanja započet će u Ostravi i prevaliti put do Kalinjingrada, gdje imaju rezerviran smještaj. Nakon odmora i razgledavanja znamenitosti grada, 16. lipnja, svojim navijanjem, bodrit će hrvatsku reprezentaciju, koja će igrati svoju prvu utakmicu na Prvenstvu protiv reprezentacije Nigerije na travnjaku Baltik Arene.

Putovanje, ulaznice i sve ostalo potrebno financiraju vlastitim sredstvima i sredstvima prikupljenima od sponzora.

Nakon utakmice krenut će na put prema glavnom gradu Češke, gdje će ostati nekoliko dana u turističkom posjetu i razgledanju znamenitosti ovoga grada, kao i uživati u poznatim češkim pivima.

Ramskim navijačima želimo sretan put i siguran povratak kući!

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.