Biciklima na 28. Međunarodni molitveni susret mladih u Međugorju

Sljedeći će se tjedan, odnosno od 1. do 6. kolovoza, u Međugorju održati 28. Međunarodni molitveni susret mladih.

Mnogi će mladi ovih dana krenuti na hodočašće, a slično je učinila i skupina mladih iz Hrvatske, koji su srijedu 26. srpnja iz Virovitice biciklima krenuli put Međugorja.

Sudionik hodočašća Vanja Bajivić je o tom hodočašću za program Radiopostaje „Mir“ Međugorje kazao: „Nas pet mladih putujemo preko cijele Hrvatske i dolazimo u Međugorje. Na ovaj način želimo posvjedočiti svoju vjeru i pokazati ljubav prema Bogu. Neki su od nas već nekoliko puta biciklima išli u Međugorje.

Na prošlim hodočašćima je bilo fantastično, predivan je osjećaj kada nakon šest dana sa svojim nakanama, željom i voljom dođeš pred našu Majku i zahvališ joj na svemu što ti je pružila tijekom puta“, istaknuo je Vanja, koji vjeruje kako će u Međugorje stići uoči Festivala mladih, tj. u ponedjeljak 31. srpnja.

U Međugorju ovih dana borave skupine vjernika iz Njemačke, Austrije, Engleske, SAD-a, Irske, Kanade, Italije, Francuske, Poljske, Koreje, Španjolske, Slovačke, Češke i Ukrajine, Mađarske, Kine, Vijetnama, Šri Lanke, Libanona, te dakako Hrvatske i Bosne i Hercegovine, piše medjugorje.hr.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.